tiistai 18. toukokuuta 2010

Homosexuality for dummies


En ole koskaan ymmärtänyt, miten joku ihminen voi väittää olevansa täysin homoseksuaalisesti suuntautunut. Voin ymmärtää, että joku on vastakkaisen sukupuolen lisäksi kiinnostunut myös samaa sukupuolta olevista henkilöistä. Sen sijaan en tajua, miten joku voi olla vastakkaisen sukupuolen sijasta kiinnostunut vain samaa sukupuolta olevista ihmisistä. Miten joku voi väittää, että ei halua harrastaa seksiä vastakkaisen sukupuolen kanssa?

Ihminen on luotu mieheksi ja naiseksi. Ihmisten sukupuolielimet ovat sellaisia, että ne on tarkoitettu miehen ja naisen väliseen sukupuoliyhdyntään. Penis sopii hyvin vaginaan; se on selvästi tarkoitettu sinne. Kaikki nisäkkäät parittelevat sillä tavalla, että uros työntää peniksensä naaraan vaginaan. Haluttomuus olla heteroseksuaalisessa yhdynnässä on biologisesti yhtä omituista kuin haluttomuus syödä lajityypillistä ravintoa.

Homoseksuaalisuutta voisikin verrata kasvissyöntiin. Ihmisen hampaat ja ruoansulatuselimistö ovat selvästi sellaiset, että ihmisen on tarkoitus syödä lihaa. Kieltäytyminen lihansyönnistä on perverssiä, koska terve yksilö ei määritelmän mukaan torju lajityypillistä ravintoa. Haluttomuus olla heteroseksuaalisessa sukupuoliyhdynnässä on samanlaista epänormaalia, itsetuhoista käyttäytymistä kuin lajityypillisestä ruoasta kieltäytyminen.

Homoseksuaalisesti suuntautunut ihminen ei käytä sukupuolielimiään siihen, mihin ne on tarkoitettu. Tämä on sama asia kuin jos joku ei käyttäisi hampaitaan ruoan syömiseen.

Sukupuoliyhdyntä ei toki ole samalla tavalla välttämätöntä yksilön oman eloonjäännin kannalta kuin jonkinlaisen ruoan syöminen, mutta normaalista seksistä pidättäytyminen on samalla tavalla perverssiä kuin normaalin ruoan välttely.

Useimmat ihmiset ovat sitä mieltä, että katolisen kirkon papiston selibaatti on perverssi idea. Pappien pidättäytyminen normaalista seksistä johtaa siihen, etät he raiskaavat lapsia. Vaikka joku pappi ei raiskaisi lapsia, selibaatissa olo on silti perverssiä.

Homot ja lesbot ovat sikäli samalla tavalla selibaatissa kuin katolisen kirkon papit, että hekään eivät harrasta normaalia seksiä eli naisten ja miesten välisiä sukupuoliyhdyntöjä. Homot ja lesbot ovat siis samalla tavalla epänormaaleja kuin katolisen kirkon papit.

Homot ja lesbot eivät oikeastaan harrasta seksiä, koska seksi eli sukupuolinen kanssakäyminen tarkoittaa kahden eri sukupuolta olevan yksilön keskinäistä yhdyntää. Jos yksi nainen nuolee toisen naisen vaginaa, ei se ole mitään seksiä. Sukupuoliyhdyntä on määritelmän mukaan kahden eri sukupuolen yhtyminen toisiinsa. Seksi tarkoittaa sitä, että nainen saa vaginaansa miehen peniksen. Jos nainen ei saa penistä, silloin nainen ei harrasta seksiä. Vastaavasti, jos mies ei saa pillua, silloin mies ei harrasta seksiä. Jos mies työntää peniksensä toisen miehen anukseen, ei se ole mitään seksiä. Se on kahden miehen keskinäistä pelleilyä eikä mitään seksiä.

Homoseksuaalinen kanssakäyminen on nimenomaan pelkkää pelleilyä, koska naisten ja miesten sukupuolielimet on selvästi tarkoitettu nimenomaan heteroseksuaaliseen yhdyntään.

Homoilla on samanlaiset sukupuolielimet kuin normaaleilla miehillä ja lesboilla samanlaiset kuin normaaleilla naisilla. Niinpä homot ja lesbot eivät voi olla kyvyttömiä olemaan normaalissa sukupuoliyhdynnässä. He eivät ole harrastamatta seksiä siksi, että he eivät kykenisi siihen; he pidättäytyvät siitä oma-aloitteisesti ja tietoisesti, kuten katolisen kirkon papit.

Homot ja lesbot tietysti sanovat itse, että he eivät kerta kaikkiaan halua olla sukupuoliyhdynnässä vastakkaista sukupuolta olevien ihmisten kanssa. Miten he voivat väittää sellaista, jos he eivät ole koskaan edes kokeilleet heteroseksuaalista yhdyntää?

Useimmat homot ovat sellaisia miehiä, jotka eivät ole kertaakaan elämässään olleet yhdynnässä naisen kanssa. Jos he edes kokeeksi harrastaisivat seksiä naisen kanssa, he huomaisivat pitävänsä siitä.

En ole koskaan kuullut kenestäkään miehestä, joka olisi ryhtynyt homoksi kokeiltuaan ensin seksiä naisten kanssa. Tämä viittaa siihen, että miehelle on fyysisesti mahdotonta olla nauttimatta sukupuoliyhdynnästä naisten kanssa. Kukaan mies ei sano: "Olen harrastanut seksiä naisten kanssa, mutta en pitänyt siitä." Haastan Setan ym. homoaktivistit etsimään tällaisia miehiä. Väitän, että niitä ei löydy.

Sen sijaan lesbojen keskuudessa on paljonkin sellaisia naisia, jotka ovat aiemmin harrastaneet seksiä miesten kanssa. Näiden naisten ryhtyminen lesboiksi ei kuitenkaan johdu siitä, että he olisivat aidosti homoseksuaalisesti suuntautuneita. Pikemminkin nämä lesbosuhteeseen ryhtyneet entiset heteronaiset ovat aseksuaalisia ihmisiä, jotka eivät varsinaisesti halua harrastaa seksiä lainkaan.

Heitä voisi verrata anorektikkoihin, jotka eivät halua syödä. Tällaiset aseksuaaliset naiset ovat aiemmissa heterosuhteissaan voineet harrastaa paljon seksiä lähinnä miestensä mieliksi; he siis ovat vain "antaneet" miehilleen kokematta itse halua seksiin.

Kun tällaiset naiset sitten ovat kyllästyneet antamaanmiehilleen, he ovat ryhtyneet lesbosuhteisiin välttyäkseen harrastamasta seksiä. He eivät ole halunneet elää sinkkuina, koska naisilla on valtava läheisyyden tarve. Aseksuaaliset naiset elävät usein heterosuhteissakin vain tyydyttääkseen läheisyydentarvettaan. Sen sijaan aseksuaaliset miehet elävät sinkkuina, koska eivät koe tarvetta läheisiin, intiimeihin ihmissuhteisiin.

Tämä selittää sen, että on olemassa lesboiksi ryhtyneitä entisiä heteronaisia. He ovat todellisuudessa aseksuaalisia naisia, jotka ovat olleet aiemmin heterosuhteissa vain saadakseen itselleen läheisen ihmissuhteen, tyydyttääkseen läheisyydentarvettaan, paetakseen yksinäisyyttä. Kyllästyttyään harrastamaan seksiä miestensä kanssa nämä aseksuaaliset naiset ovat ryhtyneet elämään lesboina saadakseen itselleen läheisen ihmissuhteen ilman miehiä.

Erikseen on sitten ne lesbot, jotka eivät ole koskaan harrastaneet seksiä miesten kanssa. Nämä naiset ovat neitsyitä. Heidän pitäisi menettää neitsyytensä miesten kanssa, jotta he tajuaisivat seksistä jotakin.

He luulevat, että heivät halua harrastaa seksiä. He eivät kuitenkaan voi tietää sitä, koska he eivät ole koskaan harrastaneet sitä.

Jotkut pikkulapset kieltäytyvät maistamasta jotain ruokaa sillä perusteella, että se on "yäk"; he eivät kuitenkaan voi tietää sitä ennen kuin ovat maistaneet sitä.

Muslimit ja juutalaiset kieltäytyvät syömästä sianlihaa; jos he kuitenkin tulisivat maistaneeksi sitä, he myöntäisivät sen olevan hyvää.

Vastaavasti lesbojen pitäisi menettää neitsyytensä sukupuoliyhdynnässä miesten kanssa, jotta he tajuaisivat seksistä jotain. Ihmettelen suuresti, jos lesbot, kokeiltuaan heteroseksuaalista yhdyntää, väittäisivät pitävänsä sitä fyysisesti vastenmielisenä.

Lesbot ja homot ovat ikään kuin pikkutyttöjä ja -poikia, jotka eivät ole vielä oppineet harrastamaan seksiä. Tietyssä iässä pojat inhoavat tyttöjä ja tytöt poikia. Lesbot ja homot eivät ole päässeet tämän ikävaiheen ylitse. Murrosiässä tytöt kiinnostuvat pojista ja pojat tytöistä. Lesbot ja homot eivät ole vielä yltäneet murrosikäisen tasolle, vaan ovat jääneet lapsuuden tasolle, seksuaalisuuden latenssivaiheeseen.
41 kommenttia:

 1. "He ovat todellisuudessa aseksuaalisia naisia"

  Sanoisit vaan suoraan, että he ovat perverssejä. Turha olla noin sovinnainen sanoissaan ;)

  VastaaPoista
 2. "Useimmat homot ovat sellaisia miehiä, jotka eivät ole kertaakaan elämässään olleet yhdynnässä naisen kanssa. Jos he edes kokeeksi harrastaisivat seksiä naisen kanssa, he huomaisivat pitävänsä siitä."

  Lukaisin hiljattain amerikkalaisen homokirjailijan Daniel Mendelsohnin muistelmateoksen The Elusive Embrace, jossa sivuttiin tätä kysymystä. Mendelsohn kirjoittaa seuraavasti:

  There was a period, in college, (...) when I had sex with women, fairly often. This was never satisfying, but neither was it unpleasant; like participating in a sport for which you're the wrong physical type. You go through the motions in order to gain an understanding of why others might enjoy it, but it isn't really for you.

  Sitä en osaa sanoa, miten yleisiä tällaiset kokemukset ja vaikutelmat ovat homojen keskuudessa.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Sana oli siis "latentti homoseksuaalisuus". Siihen kuului se, että miehet eivät edes itse myöntäneet olevansa homoseksuaaleja.

  Vertailusi kasvissyöntiin on jälleen hevonpaskaa. Ihmisen hampaisto ei ole adaptoitunut lihansyöntiin, ja ihminen on paljon enemmän kallellaan kasvissyöntiin kuin useimmat "sekasyöjät" jos vertailuna käytetään ruoansulatuselimistöä. Tässä sekasyönti-lihansyöntihöpinässä pätee vanha kultainen sääntö: kun tarpeeksi paljon hoetaan että "ihmisen ruoansulatuselimistö ja hampaisto on tarkoitettu lihansyöntiin" ja "ihminen tarvitsee lihaa", väitteet muuttuvat todeksi vaikka todellisuudessa ne ovat lähellä hevonpaskaa. Ihmisen "sekasyönnin" mahdollistaa, ei niinkään fyiologiset adaptiot kuten suoliston tai hampaiston kehitys, vaan nimenomaan se, että ihminen kykenee ruoanlaitolla tekemään erittäin sitkeistä lihaksista sellaista mössöä, että maitohampainen ihminenkin kykenee siitä jotain irti saamaan.

  Sikäli on totta, että mistä tahansa asiasta kieltäytyminen on "luonnotonta", mutta lihansyönnistä kieltäytyminen saattaa nykyisin jopa parantaa henkilön lisääntymismenestystä naisissa aiheuttaman kiihotuksen takia. Saattaa olla, että myös lesbous parantaa nykyisin lisääntymismenestystä kehittyneiden "hedelmättömyyshoitojen" ansiosta. Mutta mitä tähän sanoisi occamin partaveitsi.

  VastaaPoista
 5. Kyllä homoseksuaalisuus on sellaista että halut kohdistuu yksinomaan omaan sukupuoleen. Homoilla on todettu mm. aivolohkojen alueiden toiminnan aktiivisuuden poikkeuksia. Seksuaalinen suuntaus ei siis ole epäkehittyneisyyttä vaan poikkeavaa. Eikä ne halut siitä muutu heteroseksi kokemuksilla. "Normaaliahan" ei homous ole vaikka sitä kuinka niin hehkutettaisiin. Aika suuri poikkeavaisuushan se on, jos otetaan huomioon elon eri hetket tavallisesti, ja varsinkin perheenperustamis mielessä, etenkin. Toisin kuin porn-eokuvien lesbot, todelliset tällaiset lesbot eivät kaipaa miestä, eivätkä ole koskaan kaivanneetkaan, todellaankaan. Sama juttu mieshomojen kanssa, he eivät missään kohtaa kaipaa naista "silleen". Näin on.

  VastaaPoista
 6. Kehottaisin opiskelemaan "seksin" määritelmän uudelleen. Sukupuoliyhdyntä (pistetään se pippeli sinne pimppiin) ei ole ainoa tapa harrastaa seksiä, vaan periaatteessa kaikki tavat, joilla pyritään tuottamaan kumppanilleen seksuaalista mielihyvää, ovat seksiä.

  Toiseksi kommentoin vielä seuraavaa väitettäsi:
  "Vastaavasti lesbojen pitäisi menettää neitsyytensä sukupuoliyhdynnässä miesten kanssa, jotta he tajuaisivat seksistä jotain. Ihmettelen suuresti, jos lesbot, kokeiltuaan heteroseksuaalista yhdyntää, väittäisivät pitävänsä sitä fyysisesti vastenmielisenä."

  Tässä olisi sinulle yksi suuren ihmettelyn kohde, koska olen lesbo, joka on joskus menneisyydessään harrastanut heteroseksiä ja pitänyt sitä täysin vastenmielisenä toimintana. Miesvartalo ei kiihota minua millään asteella.

  VastaaPoista
 7. Okei siis mä en ole koskaan törmännyt noin idioottiin ihmiseen. Homoseksuaalisuus on ihan normaalia siinä missä heteroseksuaalisuuskin ja homojen ja lesbojen välinen seksi on juuri sitä myös, _SEKSIÄ_. missään ei seksiä määritellä kahden _eri_ sukupuolen väliseksi.

  Ja mietitäänpä muinaisia aikojakin. esimerkiksi antiikin kreikassa eli homoja (ja lesbojakin joskin ei niin näkyvästi) ja kyseinin asia oli ihan normaali jo siellä. ja kuten elfo jo sanoi niin lesbot eivät koe miesvartaloa kiihottavana vaan usein jopa vastenmielisenä.

  ja mulla ainakin on vaikka kuinka monta ystävää (itseäni en ikävä kyllä voi käyttää esimerkkinä koska itse suuntaudun vain naisten puolelle) jotka on homoja ja ovat kokeneet naisen kanssa yhdynnän mutta ovat sanoneet ettei se tuota mielihyvää.
  sulta jää nimittäin tärkein asia ymmärtämättä:

  seksi _EI_ ole vaan fyysistä vaan myös psyykkistä kiihottumista ja jos se helvetin vastapuoli ei kiihota psyykkisesti niin ei se sitten fyysisestikään innosta.
  helvetti soikoon sä tosissaan oot idiootti.

  VastaaPoista
 8. Voi luoja sun kanssas :'D Jospa selventäisit itsellesi vaikkapa sen seksin ja yhdynnän määritelmät ja erot. Tule sitten vasta avautumaan tunteistasi.

  VastaaPoista
 9. Voi ei, taidan olla tosissaan luonnonoikku, koska olen niin lesbo, vegetaristi kuin syömishäiriöinenkin. Taidan mennä ampumaan itseni, eihän minulla ole mitään toivoa elämässäni.

  VastaaPoista
 10. Näyttää siltä, että se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. :DDD

  VastaaPoista
 11. Uskomatonta, että tuhlasin elämästäni 5 minuuttia tämän tekstin lukemiseen! Joko oot oikeasti niin vanhoillinen idiootti, että luulet todella olevas oikeassa tai sitten kirjotit tän vitsinä. Ja mä todella toivon, että kyseessä on vitsi, koska mitään idioottimaisempaa en ole ikinä kuullut.

  Pitäis varmaan todella hypätä katolta
  t. Lesbo, kasvissyöjä, ortorektikko

  ps. tai ei, itseasiassa, hyppää sä.

  VastaaPoista
 12. In our human life, tolerance is very important, it helps you overcome difficulties. Without it, tiny things irritate you and you overreact.
  [Dalai Lama]

  VastaaPoista
 13. tämähän on hyvä, jos joskus löyät ittelles muijan nii eipähän ole ainakaan mikään ongelma jos käyn nuolemassa sen pillua kun pelkkää pelleilyähän se vaan on. varmaan haittaa sekään jos tuuppaan kakkoseen samalla.

  VastaaPoista
 14. Vai on lesbot oikeesti aseksuaaleja.
  Väittämäsi mukaan lesbot ei harrasta lainkaan seksuaalisia asioita.Voin kertoa ettei pidä paikkaansa.Aseksuaali ei halua seksiä kenenkään kanssa!Lesboilla on haluja ihan niinkun heteroillakin,halut ei vaan kohdistu mieheen.
  Sanoit että lesbot tykkää varmasti yhdynnästä miehen kanssa jos vaan kokeilisivat.Tämäkin on puppua.Monet on sitä kokeillut,useamminkin kun kerran,lopputulos on sama,ei tunnu miltään.

  Sama homoilla,miten homo voi harrastaa yhdyntää naisen kanssa jos ei edes seiso!Tikkujenko varaan se pitää pistää pystyyn?
  Kaverini on homo,hän kertoi miten yritti harrastaa naisten kanssa seksiä,mutta millä hän sitä olisi harrastanut kun ei ottanut edes eteen?

  Sinun mukaasi homojen ja lesbojen välillä ei voi olla seksiä,koska homot työntää penistä takapuoleen ja lesbot nuolee alapäätä.
  Oletko koskaan sattunut kuulemaan heteroidenkin harrastamasta suuSEKSISTÄ ja anaaliSEKSISTÄ?
  Miksi ne on heteroiden harrastamina seksiä muttei homoseksuaalien?

  Sanoit myös että murrosiässä tytöt kiinnostuu pojista ja pojat tytöistä ja tulee vaihe jolloin he inhoavat toisiaan ja sen vaiheen yli mennään ja homot ja lesbot eivät sen vaiheen yli ole menneet.Entä jos tyttö esim ei ole missään vaiheessa kiinnostunut pojista,vaan heti tytöistä.Sillon hän ei ole siihen vaiheeseen edes mennyt vaan on syntynyt suuntautumaan omaan sukupuoleen.Hän saattaa yrittää olla pojan kanssa mutta turhautuu koska se ei ole sitä mitä oikeasti haluaa.

  VastaaPoista
 15. Ei ihme että sulle nauretaan.

  http://www.demi.fi/keskustelut/451538/homosexuality-for-dummies

  VastaaPoista
 16. Tama teksti on ihan yli provosoiva ja hyvin kirjoitettu olikin, koska nain paljon porukkaa on tanne kommentoimaan tullut:D
  Mietitaanpa tata, jos evoluutio karsii ns. heikot pois vahvemmista, miten selittyy etta homoseksuaaleja on ollut niin kauan kuin ihmisiakin(myos elaimissa loytyy naita ilmioita, esimerkkina naapurin koira joka hyppasi vain urosten niskaan ja naaraat sai sen puolesta menna minne vain). Kaiken jarjen mukaan ei ns. luonnonoikkuja enaa pitaisi olla ja kappas yhteiskunnassamme on ja tulee aina olemaan erilailla suuntautuneita ihmisia.

  VastaaPoista
 17. Minä en luokittele seksuaalisuuttani toistaiseksi. Luulen, että tulen rakastumaan mieheen, mutta en näe estettä naisen kanssa seksin harrastamiseen, mikäli siltä joskus tuntuu sopivan naisen löytäessä.

  Ihmisen seksuaalinen suuntautuminen ja lihansyöntiin suhtautuminen on täysin persoonan oma asia, ja miksi ei yhtä luonnollista kuin lihansyönti. Kun mietitään tarkemmin ihmisen, kasvinsyöjän ja lihansyöjän hampaita, näkee eron selkeästi. Otetaan huomioon lajien mukainen vaihtelu kasvinsyöjien kohdalla erityisesti, petoeläimillä kun tuppaa purukalusto olemaan samantyylisempi keskenään.

  Hevosen hampaat:
  http://i13.photobucket.com/albums/a287/ingallsra/Molars.jpg

  Leijonan hampaat:
  http://farm1.static.flickr.com/206/444896493_0f0b428152.jpg

  Kummat muistuttavat enemmän omia hampaitasi?

  Sitten hieman eläinten homoseksuaalisuudesta. Itse (lemmikki)lintuja omistavana henkilönä osaan kertoa, että eläimilläkin on homoseksuaalista käyttäytymistä havaittavissa.

  http://www.ksml.fi/mielipide/keskustelupalsta/posts/list/2826.htm
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Homoseksuaalisuus

  Syömishäiriöitä verrataan mielisairauksiin, ja ne aiheuttavat pidempiaikaisesti kärsittynä fyysisiä oireita ja mahdollisesti kuoleman. Homoseksuaalisuus tai kasvissyönti ei ole (tieteellisesti) laskettu mielisairaudeksi tai sairaudeksi. Kummastakaan ei myöskään koidu fyysisiä sairauksia saati kuolemaa sen kummoisemmin kuin hetetoseksuaalisuudestakaan. Kunhan huolehtii itsestään, ettei saa seksin välityksellä tarttuvia sairauksia (apuna esim. kondomi, joita valmistetaan niin miehille kuin naisille, tosin naisen kondomi kulkee nimellä femidomi) sekä kasvissyöntiin viitaten, saa tarvittavat ravintoaineet, vitamiinit yms (tässä oiva apu on joko todella monipuolinen lihaton ruokavalio, tai/ja vitamiini- tms. valmisteet).

  Loppujen lopuksi koen homoseksuaalisuuden täysin luonnollisena ja yhtä järkeenkäypänä kuin heteroseksuaalisuudenkin. Rakkaus ei vaadi mielestäni järkeä toteutuakseen, sehän on tunteen eikä järjen asia. Jos rakastaa samaa sukupuolta olevaa niin sitten rakastaa. Jos rakastaa vastakkaista sukupuolta olevaa, niin sitten rakastaa. Simppeliä, mielestäni. Painotetaan kuitenkin, että nämä kaikki ovat minun mielipiteitäni, enkä minä pidä niitä arvokkaampina kuin alkuperäisen tekstin kirjoittaneen mielipiteet. Halusin tuoda mielipiteeni esiin kevyen näytön kera (linkkeihin viitaten).

  Veera

  VastaaPoista
 18. Eräiden tutkimusten mukaan lihansyönti lisää syöpään sairastumisen todennäköisyyttä. Syöpä on tietysti ihan luonnollinen juttu, samoin kuin lihansyöntikin. Jokaisen järkevän ihmisen mielestä terveys on kuitenkin sairautta parempi. Rationaalinen ihminen valitsee terveyden eikä sairautta.

  Jos siis ihmisen purukalusto ja suolisto viittaavat siihen että ihminen olisi kaikkiruokainen, ja eräät tutkimukset vielä osoittavat lihansyönnin olevan epäterveellistä, niin rationaalisella ihmisellä voi mielestäni olla aivan riittävät perusteet jättää liha kokonaan pois. Kaikkiruokaisena olentona ihminen pärjää myös ilman lihaa. Näin ollen kasvissyöntiä ei voi pitää kategorisesti perverssinä asiana.

  VastaaPoista
 19. Ilmeisesti sinulla on jäänyt terveystiedon tunnit väliin kun et osaa erottaa yhdyntää ja seksiä toisistaan. YHDYNTÄ todellakin tarkoittaa kirjaimellisesti yhtymistä, mutta SEKSI on paljon laajempi alue, johon kuuluu konkreettisen panemisen lisäksi oraalinen seksi, petting et cetera. Myös esileikki kuuluu seksiin, kuuluuko sinusta yhdyntä esileikkiin?
  Lisäksi seksiin kuuluu muutakin kuin pelkkää lihaa, voitko itse väittää ettei tunteilla ole mitään tekemistä seksin kanssa? Jos nainen kokee ettei tunne vetoa miehiin, mutta nauttii seksistä naisen kanssa, niin mitä kyseenalaistettavaa siinä on?
  Sitäpaitsi, ihmisen evoluution seurauksena Y-kromosomi tulee häviämään kokonaan, mikä kumoaa jo ennestään heikot argumenttisi kokonaan.

  Kiitos ja hei

  -Minttu

  VastaaPoista
 20. Homosexuality for dummies indeed.

  Only a dummy could believe this crap.

  VastaaPoista
 21. Hei Mikko.
  Kiitos kirjoituksestasi. Se herätti minun ja tyttärieni kesken loistavan keskustelun, jonka jälkeen voin ylpeänä todeta kasvattaneeni kaksi upeaa nuorta naista! He ovat suvaitsevaisia, omilla aivoillaan ajattelevia järkeviä ihmisiä, eivätkä tuollaisia ahdasmielisiä idiootteja.

  VastaaPoista
 22. Ylläolevan tekstin tarjosi äitini, jolla ei ole omaa google-tiliä.

  Go mama <3

  VastaaPoista
 23. Olet juurikin tuollainen perus idiootti heteromies, joka kuvittelee että "minun taikahepillä kaikki lesbotkin muuttuu heteroiksi" säälittävää, todella säälittävää!

  VastaaPoista
 24. http://www.youtube.com/watch?v=MxK2iVaKWto

  VastaaPoista
 25. Hei.

  Miten yksinkertainen ihminen oikeasti olet? Uskotko oikeasti asioihin, mitä olet tänne kirjoittanut? Vai yrititkö vain provosoida mahdollisimman paljon, koska se, että osaat laittaa lauseen toisen perään ei vielä tee sinusta asiantuntijaa seksologian saralla. Tärkein sanoma bloggailuissasi tuntuu olevan, että asia on näin, koska mä uskon että se on näin, ja HEI, sehän siis todellakin on näin. Ja kaikki tämä ilman mitään perusteluita - tieteellisesti todistettuja tai vähemmän tieteellisiäkään. Minun nähdäkseni tämä kaikki osoittaa vain harvinaisen epäkypsää makua kirjoittaa mitä päähän on pälkähtänyt ja julkaista ne wannabe-faktoina.

  Mielestäni olet kohtuullisen epäkypsän tuntuinen ja yksinkertaisesti ajatteleva ukko ("kyllä mun kulli kellistää naisen ku naisen"), mutta en silti halua loukata, ennen kuin olen ymmärtänyt blogisi oikein. Teksti lienee vain riehakas ja pitkälle vedetty vitsi?

  Oletko miettinyt, että asian voi nähdä myös toisin päin? Että jos tulet kokeilemaan mun persettäni, niin et enää ikinä haluais naista nähdäkään. Toisaalta, minä en varmaan antaisi sinun koskettaa minua myöskään ennen kuin tuntisimme olomme hyväksi ja turvalliseksi yhdessä. Ja vasta sitten siirtyisimme pedin puolelle. (EN OLE SINUSTA MILLÄÄN ASTEELLA KIINNOSTUNUT, VAIKKA NUORI HOMOMIES OLENKIN. TÄMÄ OLI VAIN HAVAINNOIVA ESIMERKKI. KIITOS.)

  Tadaa! Näin yksinkertaisesta asiasta on kyse myös niin hetero- kuin lesbosuhteissakin (en ikävä kyllä tunne yhtään lesboa - ja olen siitä melko harmissani) - ainakin minun käsityskykyni mukaan. Se ei ole pelkkää makuuhuonegolfaamista vaan kyllä siinäkin on aina tunteet mukana. Toki seksi kuuluu olennaisena osana parisuhteeseen, mutta kellä meistä on kaikkivaltias asema asettaa säädökset sille, mikä on oikein, mitä itse kukin makuuhuoneessaan tekee ja kenen kanssa? Ja kukaan ulkopuolinen ei vain voi millään väittää, ettei se mitä toisten sängyissä ole seksiä, paitsi asianomaiset itse koska hehän sen tietävät.

  Raamattuun on turha vedota, vaikka se kaunis ja raaka kirja onkin. Sen ovat kirjoittaneet ihmiset ja se on oman aikansa tuote - laitkin ovat muuttuneet niistä ajoista aikas paljolti. Nykyään esimerkiksi katkarapuja syövää ei kivitetä kuoliaaksi :) Onneksi.

  Kiitos pienestä puheenvuoron mahdollisuudesta.

  -Jan

  VastaaPoista
 26. Pakko sanoa, että nauroin tätä lukiessa. Teksti vaikuttaa 5-vuotiaan kirjoittamalta ja perustelemalta. En ymmärrä, en todellakaan ymmärrä...

  VastaaPoista
 27. tää on niin täyttä potaskaa että mulla ei oo muuta lisättävää.

  veri kiehuu mutta samalla naurattaa.

  VastaaPoista
 28. Toisaaltahan eläimissäkin on huomattu homoseksuaalisuuteen viittaavia poikkeuksia. Esimerkiksi kahden urospingviinin on todistettu rakentaneen pesän yhdessä, ja haudottavan pingviininmunan puutteessa ottaneen sopivan kokoisen kiven haudottavaksi. ;)

  VastaaPoista
 29. ei helvetin kevät mitä sun päässäs liikkuu :"D en sitten osaa sanoa että pitäisikö itkeä vai nauraa, mut tän tekstin mukaan mä ainakin olen ihan päästäni sekaisin. kiitos.

  VastaaPoista
 30. mä en aio ottaa tätä tekstiä ees tosissani. sen verran shittiä oli. nauran ja totean että olen täysin eri mieltä (vaikka itse en ole kasvissyöjä ja tunnen olevani miehistä kiinnostunut) sillä mitä me olemme sanelemaan, ketä ihmiset saavat rakastaa ja ketä eivät?

  suurin osa mielipiteistäni on ehditty tosin sanoa jo joten en toistele niitä :D muttajuu. menes takaisin sinne peruskoulun terkkatunneille oppimaan jotain.

  VastaaPoista
 31. Ensinnäkin; yhdyntä ja seksi ovay TÄYSIN eri asia. seksi on niin laaja käsite, että sä et taida tietää siitä itse puoliakaan näitten sun juttujen perusteella ? Kaikkein naurettavinta oli vertaus anorektikkoihin, ketkä eivät halua syödä. Ihan vain tiedoksi, että anorektikko ei PYSTY syömään, vaikka haluaisikin, koska ahdistus on niin suuri. Mee takasin sinne peruskouluun, koska nää kaikki asiat opetellaan siellä.

  t. Anorektikko, Ex-kasvissyöjä & bi-seksuaali

  VastaaPoista
 32. Voi herranjumala. Valoja mies valoja! Ihmiset on erilaisia, ja mitä se sua liikuttaa jos jotkut tykkää samaa sukupuolta edustavasta henkilöstä? Harrasta sinä vain naisten kanssa seksiä jos haluat, mutta anna muiden elää omaa elämää. Pohdiskele näitä vaan oman pään sisällä.....

  VastaaPoista
 33. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 34. Voi hitto, mitä se sua liikuttaa, jos joku panee jotakuta perseesee, on kasvissyöjä ja sairastaisi anoreksiaa ? Mitä se suhun vaikuttaa. Anna ihmisten olla rauhassa. Kannattais kans miettiä miten sun tekstit loukkaa muita ihmisiä, toisaalta sehän sun tarkotus alunperin on tainnut ollakin.

  VastaaPoista
 35. harmi että kulutin näinki pitkän ajan tällasen paskan lukemiseen

  VastaaPoista
 36. Mistä sä voit tietää olevas hetero jos et oo koskaa harrastanu homoseksiä?

  VastaaPoista
 37. Mitä helvettiä mä just luin....

  VastaaPoista
 38. Penis sopii yhtä hyvin peräsuoleen kuin vaginaan. Kuten myös suuhun tai vaikka käteen. Tai puunrungossa olevaan reikään. Ja koska sylki on liukasta, on se varmaan tarkoitettu liukastukseksi. Joo-o...

  Ihmisen suukalusto sopii sekä liha- että kasvissyöntiin. Niitä käytetään siis molempiin. Paremmin se soveltuu kasvissyöntiin, joten pelkkien kasvisten syönti on fiksumpaa kuin vain lihan.

  ”Mitään ehdotonta luokittelua ei ole seksuaalisen kanssakäymisen ja tavallisen läheisyyden tai koskettelun välillä. Esimerkiksi käsien pitelyllä saattaa olla sekä seksuaalista että ei-seksuaalista merkitystä, riippuen kulttuurista ja tilanteesta. ” - Wikipedia. (1.5.2012, 0:20) Kahden miehen välinen suhde voi siis sisältää seksiä, no problem.

  Homoseksuaalisuus ei tarkoita, etteikö mies/nainen voisi harrastaa yhdyntää toisen sukupuolen kanssa. He eivät vain tahdo. Monet ovat kokeilleet, eivätkä pitäneet. Koko ”he eivät voi tietää”-argumentti on lapsellinen ja yksinkertaisesti väärä.

  Miksi joku ryhtyisi homoseksuaaliksi koska ei pidä seksistä ollenkaan? Järjetöntä. Läheisyyttä voi kokea olematta suhteessa. Ihmisellä voi myös olla ihan ystäviä, läheisiäkin, ilman seksiä. Parisuhdettakin voi pitää yllä ilman seksiä.

  Oletko ollenkaan ajatellut mitä sinulle sanotaan? Oletko koskaan miettinyt, että olisit väärässä? Oletko koskaan edes harkinnut selventäväsi, että kirjoitat vain omia mielipiteitä? Kirjoitat ne absoluuttisen totuuden sävyyn, joka väistämättä provosoi kaltaisiani ihmisiä osoittamaan (useimmiten turhaan) miksi ja miten olet väärässä.

  VastaaPoista