maanantai 7. syyskuuta 2009

Stefan Wallin (rkp) on munaton pelle


Wallin: Audi-kohua ei ole liioiteltu

Tasa-arvoasioista vastaava ministeri, RKP:n Stefan Wallin pitää Audin myyntijohtaja Esko Kiesin eroa oikeana ratkaisuna.

Wallin vertaa Kiesin tapausta entisen valtakunnansovittelijan Jorma Reinin aikanaan nostattamaan "Tupolevin veljesten" postikorttikohuun.

- Se on merkki siitä että tällaista ei enää voida suvaita. Kiesin erosta kerrottiin julkisuuteen tänään, vain kaksi päivää haastattelusta nousseen kohun jälkeen.

Wallinin mukaan "Audi-miehen" puheista noussutta kohua ei ole liioiteltu.

- Mielestäni on erityisen tärkeätä, että suhtaudutaan tällaisiin tapauksiin riittävällä vakavuudella. Kiesin ero osoittaa, että tänä päivänä ei enää kenelläkään sellaisessa asemassa olevalla ole varaa vitsailla tämän tyyppisistä asioista.

Wallin vertaa Kiesin tapausta entisen valtakunnansovittelijan Jorma Reinin aikanaan nostattamaan "Tupolevin veljesten" postikorttikohuun.

- Reinikin olisi tänä päivänä joutunut eroamaan jos hän olisi lähettänyt postikorttejaan.

Asennekasvatusta tarvitaan

Wallinin mukaan työelämässä vaaditaan edelleen jatkuvaa asennekasvatusta ja julkista keskustelua sekä myös nollatoleranssia naisten syrjintätapauksissa.

- Onneksi kuitenkin Kiesin kaltaisiin tapauksiin törmää aika harvoin nykyään.

Wallin siteeraa myös EVA:n tutkimusta, jonka mukaan naisten johtamat yritykset ovat useimmiten kannattavampia kuin miesten johtamat. Kiesi sanoi Anna-lehden erikoispainoksessa, että naiset pärjäävät usein huonommin johtaja-asemissa ja miehet pystyvät helpommin hallitsemaan suuria kokonaisuuksia.

Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen ei aio antaa virallista lausuntoa Esko Kiesin puheista. Hänen mukaansa Kiesin haastattelu Anna-lehdessä sisältää tämän henkilökohtaisia ajatuksia, eivätkä ne anna aihetta jatkotoimenpiteisiin.

YLE Uutiset


Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen oli siis paljon järkevämpi kuin "tasa-arvoministeri", RKP:n puheenjohtaja Stefan Wallin.

Sinänsä mitään tasa-arvovaltuutetun virkaa ei tietenkään pitäisi olla olemassa.

Olennaista tässä kuitenkin on se, että RKP:n puheenjohtaja Stefan Wallin on munaton pelle, luuseri, kastroitu neitihomo, halveksuttava saasta, sensuurin ja totalitaarisen aivopesun kannattaja, selkärangaton nilviäinen, surkea alistuja, rääpäle, masokisti, felchaaja, paskansyöjä, orja.2 kommenttia:

 1. http://tuuritapio.blogspot.com/2009/09/tuhoamisleirit-naisfasistien.html

  Minulle ei ole yllätys, että naisasialiikkeestä voi kehittyä fasistinen. Olen nähnyt siitä merkit jo kauan sitten. Yhä se jaksaa silti järkyttää.

  Luin uudesta blogista vanhan ohjelmajulistuksen: "Feministien on syytä olla täydellisen huumorintajuttomia ja äärimmäisen verenhimoisia. Naurakoon ne, joilla on siihen varaa."

  Ihmettelin jo 1970-luvulla eräiden naisasianaisten kiihkeyttä. Ihmettelin, eikö tasa-arvo edistyisi parhaiten keskustelemalla asioista rauhallisesti. Ajattelin kuitenkin, että kiihkoilijat ovat vain poikkeustapauksia.

  Silmäni avautuivat joskus 1990-luvun taitteessa, kun tutustuin jostain naistutkimuslaitoksesta vastavalmistuneisiin maisterisnaisiin. He olivat täynnä pyhää vihaa länsimaista ja erityisesti suomalaista miestä kohtaan. Naistutkimukset olivat erikoisin ja vaikeaselkoisin käsittein ja sanakääntein koristeltua soopaa, mutta sitä ei saanut sanoa ääneen.

  Täydellinen huumorintajuttomuus oli heille ideologinen ase. He eivät sallineet minkäänlaista poikkeavaa ajattelua. He olivat valmiita käyttämään kaikkia keinoja toisinajattelijoiden tukahduttamiseksi, takana puhumista, leimakirvestä ja vaatimuksia työpaikalta erottamiseksi tai vähintään työpaikalla eristämiseksi. Ei tarvinnut edes olla varsinainen toisinajattelija joutuakseen heidän vainonsa kohteeksi. Riitti, että he saivat vainun toisinajattelijasta.

  Silloin tajusin, että nämä naiset voisivat vaikka pystyttää tuhoamisleirejä vihansa kohteille, jos pääsisivät valtaan ja saisivat siihen tilaisuuden.

  Ällistelin, että nämä naiset olivat valmiita liittoutumaan homomiesten ja muslimimiesten kanssa tuhotakseen valkoihoisen heteromiehen. Kysyin ja kysyn, mikä ryhmä sitten on vallassa, kun länsimainen heteromies on tuhottu lopullisesti; eivät ainakaan homot.

  Ällistelen sitä edelleen. Yhä edelleen se järkyttää minua. Järkytykseni on sitä suurempi, kun itse tasa-arvoministeri tukee naisfasismia. Ymmärrän, että Stefan Wallinin on pakkokin näin tehdä säilyttääkseen pehmeät munansa.

  Wallinin rakastama suvaitsevaisuus on vain ase naisfasisteille. Heidän suvaitsevaisuutensa loppuu sillä siunaamalla, kun joku on heidän kanssaan eri mieltä tai kun he edes epäilevät, että joku on heidän kanssaan eri mieltä. Wallinin kiittelemä dialogi hiljaisuudessa on heille erittäin epäilyttävää: Jokuhan voi ajatella salaa väärin.

  Josif Stalin teloitutti miljoonia ihmisiä ihan varmuuden vuoksi, jotta nämä eivät koskaan voisi uhata hänen valtaansa ja ainoaa oikeaa ideologiaa. Adolf Hitler tuhosi miljoonia ihmisiä vain siksi, että nämä kuuluivat väärään ryhmään.

  Toivon, että ehdin vaihtaa Wallinin kanssa muutaman sanan tuhoamisleirillä ennen lopullista kohtaloamme.

  Lähettänyt Tapio Tuuri

  VastaaPoista