sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Ev.-lut. kirkko järjestää homokurssejaYhteinen Elämämme -kurssi samaa sukupuolta oleville pareille

Tervetuloa mukaan pohtimaan parisuhdettasi ja siihen liittyviä kysymyksiä. Kurssi perustuu kirkon parisuhdetyön pitkäaikaisiin työmenetelmiin ja -kokemuksiin.

Toteutamme kurssin miehille ja naisille samaan aikaan, eri ryhmissä. Kurssin kesto on viisi (5) kertaa, maanantaisin 15.2. – 22.3.2010 (ei 15.3) klo 18 - 20 Helsingin seurakuntayhtymän erityisnuorisotyön keskuksessa, Snellussa (2 linja 8). Miesten ryhmän vetäjinä toimivat pastori Juha Malmisalo ja seksuaalipedagogi Juha Kilpiä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset kurssin vetäjälle: Henna-Mari Kettusaari, hkettusaari@evl.fi, 29.1 pe mennessä. Ilmoittautuneet haastatellaan ennen kurssin alkua. Osallistumismaksu on 25€ /pariskunta.
Miksi kirkko järjestää homokursseja?

Kirkonhan pitäisi edustaa kristinuskoa. Kristinuskon kanta homoseksuaalisuuteen on yksiselitteisesti kielteinen. Miten kirkko voi järjestää homoseksuaalisia parisuhdekursseja, jos kristinusko ei hyväksy homoseksuaalisten parisuhteiden olemassaoloa?

Aikooko kirkko seuraavaksi järjestää pedofiilikursseja suvaitsevuuden nimissä? Tämähän ei olisi kristinuskon kannalta ollenkaan eri asia kuin homokurssien järjestäminen: kristinusko suhtautuu homoseksuaalisuuteen yhtä kielteisesti kuin pedofiliaan.

Ev.-lut. kirkko ei siis enää edusta kristinuskoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti