keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Lesbofeministi Akuliina Saarikosken viisauksia

Lesbofeministi Akuliina Saarikosken viisauksia:
Esimerkiksi trans- ja homomiesten ongelmat koskettavat minua paljon enemmän kuin uranaisten palkkahuolet.


Jaaha.

Transseksuaaleja on n. 0,01 % miespuolisesta väestöstä. Aikuisväestöä on n. 4 miljoonaa, joista miehiä on n. 2 miljoonaa.

Transseksuaalisia miehiä (tai ex-miehiä) on siis Suomessa yht. n. 200 henkeä.

Nämä n. 200 transseksuaalimiestä siis kiinnostavat "feministi" Akuliina Saarikoskea enemmän kuin n. 1,2 miljoonaa työssäkäyvää suomalaista naista.Akuliina Saarikoski jatkaa:

Livia Hekanaho sanoi antifeministien mainosmiehelle Henry Laasaselle, että miehet voisivat mennä vaikka Stockan miesten vessaan seksiä hakemaan. Laasasta suretti se, että naiset eivät ymmärtäneet antaa.

”Siellä niitä nopeita ja jännittäviä kohtaamisia on”, Hekanaho sanoi. Laasanen ei ollut tullut ajatelleeksikaan, että tämä olisi mahdollista.Tämä ihminen nimeltä Livia Hekanaho siis ihan vakavissaan luulee, että heteroseksuaalinen mies, kärsiessään pillunpuutetta, menisi ihan mielellään Stockmannin vessaan ottamaan jonkun homon kyrpää perseeseensä tai tunkemaan omaa kyrpäänsä naisen pillun sijasta jonkun homon paskasuoleen.

Tämä siis Hekanahon mielestä tyydyttäisi heteromiehen seksuaaliset tarpeet aivan yhtä hyvin kuin pillun saaminen.

Saarikosken mielestä Hekanaho on oikeassa.

Tuollaisia ihmisiä päästetään mediaan esiintymään intellektuelleina, yhteiskunnallisina vaikuttajina, aktivisteina jne.

Noille molemmille maksetaan veronmaksajien rahoista palkkaa siitä, että esittävät tuollaisia ajatuksia.

Hekanaho on nimittäin yliopistolla töissä "tutkijana" ja Saarikoski Yleisradiossa puheradio-ohjelmien tekijänä eli omia ajatuksiaan radio-ohjelmassa julistavana saarnaajana.FM Pia Livia Hekanaho
Helsingin yliopisto, estetiikan laitos.

Pia Livia Hekanaho tutkii Pornoakatemiassa haluttavan miesruumiin genealogiaa ja sadomasokismia kulttuurisena ilmiönä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti