tiistai 6. heinäkuuta 2010

Miesvihamielistä propagandaa veronmaksajien rahoilla

Vastasin tällaiseen testiin:

TESTAA SUKUPUOLESI

Rastita kaikki ne lauseet, jotka kuvaavat sinua.


Tulos oli tällainen:


Vaihtoehdoista nainen, mies, androgyyni ja sukupuolineutraali, SINÄ OLET MIES


Naisellisuuspisteesi: -28
Miehekkyyspisteesi: 24Olet mies. Sinussa on paljon mieheyttä, miehekkäitä persoonallisuuden piirteitä ja toiminnan tyylejä. Sinulla ei ole juuri lainkaan naisellisia persoonallisuuden piirteitä tai toiminnan tyylejä. Miehekkyys on sinulle hyvin tärkeää ja osaat nauttia mieheydestäsi.

Haluat selkeästi liittyä miesten ryhmään sekä erottautua naisten ryhmästä. Olet valinnut hyvin maskuliinisen ja hyvin epäfeminiinisen kohdan. Olet siis sukupuolisesti äärilaidan ihminen. Mieheytesi ja naiseutesi eivät ole tasapainossa, vaan maskuliinisuus hallitsee persoonaasi. Sinulla saattaa olla feminiinisyyteen liittyviä pelkoja ja huolia. Jos haluat olla sukupuolisesti harmonisempi ja tasapainoisempi, sinun on syytä kehittää feminiinisiä puoliasi.


Joku saman tuloksen saanut kommentoi näin:

HÖPÖ. Tutukimus on juuri sellainen kuin tutkija haluaa sen olevan. Nykyajan hömppäpehmomiehet ja nuorison nykypahoinvointi indikoi sitä, että tuo loppukaneetti on muodikasta sukupuoletonta paskanjauhantaa.

Siinä on terve miehisyys kriminalisoitu.

Sen sijaan matematiikka ko. tutkimuksessa vei minut ”paljon paremmalle puolelle”. Sijoituin ristikossa terveesti miesakselille (keskipisteestä vasemmalle ja ylös), mutta paljon lähemmäksi keskipistettä (siis naisia) kuin vasenta ylänurkkaa, joka on lie varattu ”naisvihaajille”. Tunnustaudun kylläkin telaketjufeminismin vihaajaksi…..

Suullinen lopputulos on mielestäni harhauttava. Siinä ei miehisyyttä saisi olla vaan urosmeininki on siinä ”sairaus”.


Toinen kommentti:


Ihme testi.

Jos syö pihviä on maskuliini, jos ei, on feminiini. ?

Mitä ihmeen sukupuolittunutta voi olla yhdessä ruokaympyrän peruseineksessä? Miksi naisellinen nainen ei saisi syödä pihviä luulematta, että se kasvattaa parran tai ainakin munat?

Vastaus ei voi olla mikään muu kuin, että kysymyksen asettelijat ovat niitä, jotka näkee kaksimielisyyksia ja muita ”merkityksiä” aivan jokaisessa paikassa.

”minulla on kolme euroa ja kakskyt senttiä”

”ai niin iso thihihi”

Mikä näissä eniten ottaa aivoon on se, että näistä byrokraatit maksavat rahaa. Paljon rahaa. Kaikki se raha on otettu pois niiltä, jotka sen on ansainneet ja siirretty sellaisiin paikkoihin, mistä kukaan järkevä ei maksaisi sentin senttiä.


Tuota huuhaapropagandaa tosiaan kustannetaan veronmaksajien rahoilla:

Transtukipiste tuottaa psykososiaalisia tukipalveluja transihmisille ja heidän läheisilleen sekä toimii sukupuolen monimuotoisuuden asiantuntijana. Transtukipiste tarjoaa sekä maksutonta ammatillista keskusteluapua että vertaistukea.

Transtukipiste konsultoi ja kouluttaa sekä kokoaa tutkimustietoa sukupuolen variaatiosta. Toimintaa rahoittaa Raha-automaattiyhdistys ja ylläpitää Seta ry.


RAY on valtion omistama monopoliyhtiö, joten sen tuottaman voiton tulouttaminen "kansalaisjärjestöjen" avustuksiin merkitsee näiden "kansalaisjärjestöjen" rahoittamista valtion budjettimäärärahoilla.

Kyseessä on siis julkisen sektorin toiminta.

Tässä siis "sukupuolen monimuotoisuuden asiantuntijana toimiva" julkisen vallan rahoittama instanssi levittää sellaista miesvihamielistä käsitystä, että mies on "sukupuolisesti äärilaidan ihminen". Valtiovalta siis tuottaa sellaista propagandaa, että miehen ei pitäisi olla mies.

Koska miehellä "maskuliinisuus hallitsee persoonaa", miehellä "saattaa olla feminiinisyyteen liittyviä pelkoja ja huolia". Tässä ei siis lainkaan myönnetä sitä tosiasiaa, että miehet ja naiset nyt vain ovat erilaisia. Miehet eivät ole samanlaisia kuin naiset. Tämä ei johdu siitä, että miehet "pelkäisivät feminiinisyyttä".

Tämän "testin" mukaan miehen pitäisi kuitenkin "kehittää feminiinisiä puoliaan" ollakseen "harmonisempi". Tämähän on aivan naurettavaa. Ei naisten ja miesten pidä olla samanlaisia. Tämä "testi" kuitenkin sanoo nimenomaan, että miesten ja naisten pitäisi olla samanlaisia eli sukupuolineutraaleja ollakseen "harmonisia". Tämän testin mukaan se on siis jonkinlaisen epätasapainon oire, että miehet ovat erilaisia kuin naiset. Tätä järjetöntä, biologian ja psykologian kanssa ristiriidassa olevaa väitettä ei edes yritetä mitenkään perustella.

Tällaista todellisuudenvastaista huuhaapropagandaa kustannetaan valtion budjettimäärärahoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti