keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Niklas Herlin on holokaustirevisionisti

Uusi Suomi:

Julkaistu: 9.7.2010

...

Algot Niska teki kuitenkin jotakin paljon edellä mainittua suurempaa. Hän auttoi 150 suomenjuutalaista pakoon tästä natsiliittolaisten maasta toisen maailmansodan aikana. Paskat Niska nakkasi Hitlerin Gestapolle ja muille.

...

Juutalaisten auttaminen Suomesta oli sankaruutta. Jos joku tietää ”Niskan listan”, lukisin sen mielelläni.Tässä siis Uusi Suomi-nettilehden omistaja Niklas Herlin (yksi Suomen rikkaimpia ihmisiä, Kone-yhtiön suuromistaja) väittää, että SUOMEN juutalaiset olisivat olleet vaarassa joutua natsien leireille.

Tämä on aivan säälittävän typerä valhe.

Yleensä revisionismilla tarkoitetaan holokaustin vähättelyä, mutta tässä tapauksessa Herlin syyllistyy revisionismiin väittämällä virheellisesti SUOMEN olleen yksi juutalaisia vainonneista maista.

Mediassa on usein levitetty väitettä, että Suomesta olisi "luovutettu" kahdeksan juutalaista Saksaan. Ensinnäkään yksikään näistä kahdeksasta juutalaisesta ei tietenkään ollut suomalainen. Toiseksi yhtäkään heistä ei luovutettu, vaan heidät kaikki karkotettiin.

Näistä kahdeksasta karkotetusta viisi oli miehiä, jotka olivat Suomessa asuessaan syyllistyneet rikoksiin. Heitä ei karkotettu siksi, että he olivat juutalaisia. Heidät karkotettiin siksi, että he olivat syyllistyneet rikoksiin. Suomesta voidaan nykyäänkin karkottaa ulkomaalaisia, jotka ovat syyllistyneet rikoksiin. Toisen maailmansodan aikainen karkotuskäytäntö ei siis poikennut nykyisestä.

Viiden rikoksista karkotetun miehenä mukana maasta lähti yhden miehen vaimo ja toisen miehen vaimo ja lapsi. Yhteensä näitä karkotettuja oli siis viisi miestä, kaksi naista ja yksi lapsi.

Yhtäkään näistä ei luovutettu. Suomesta ei koskaan luovutettu yhtäkään juutalaista.

Toistan:

NATSIT EIVÄT KOSKAAN VAATINEET SUOMEA LUOVUTTAMAAN YHTÄKÄÄN JUUTALAISTA.

Se, joka väittää päinvastaista, valehtelee.

Herlin ei kuitenkaan puhu näistä kahdeksasta karkotetusta ulkomaalaisesta, jotka sattuivat olemaan juutalaisia. Herlin väittää, että SUOMALAISET juutalaiset olisivat muka joutuneet pakenemaan Suomesta. Tämähän ei TIETENKÄÄN pidä ALKUUNKAAN paikkaansa.

Herlin valehtelee todella törkeästi. Herlin on pahempi holokaustirevisionisti kuin David Irving.

Irvingiä on syytetty historian vääristelystä mm. siksi, että Irving väittää juutalaisen joukkomurhaamisen tapahtuneen Hitlerin tietämättä tai jopa vastoin Hitlerin tahtoa. Tämä on tärkeä pointti, koska Irving on maailman tunnetuin holokaustirevisionisti. Kuvaan tässä nyt lyhyesti Irvingin revisionismia selittääkseni ohimennen, miksi Herlin on pahempi holokaustirevisionisti kuin Irving:


He also claimed that Hitler had no knowledge of the Holocaust; while not denying its occurrence, Irving claimed that Heinrich Himmler and his deputy Reinhard Heydrich were its originators and architects. Irving made much of the lack of any written order from Hitler ordering the Holocaust, and for decades afterward offered to pay £1000 to anyone who could find such an order.[4]

...

The German historian Eberhard Jäckel wrote a series of newspaper articles later turned into the book David Irving's Hitler: A Faulty History Dissected, attacking Irving and maintaining that Hitler was very much aware of and approved of the Holocaust. Jäckel attacked Irving for claiming that a note from Heinrich Himmler's notebook - "Jewish transport from Berlin, not to be liquidated", dated 30 November 1941 - proved that Hitler did not want to see the Holocaust happen.[16] Jäckel maintained that the order referred only to that train, and argued that if Hitler had ordered the people on that train to be spared, it must stand to reason that he was aware of the Holocaust.[16]


Irving on siis ansainnut maineensa maailman tunnetuimpana holokaustirevisionistina väittämällä, että juutalaiskysymyksen lopullinen ratkaisu toteutettiin Heinrich Himmlerin ja Reinhard Heydrichin johdolla Hitlerin tietämättä.

Herlinin holokaustirevisionismi on paljon pahempaa vääristelyä. Herlinin mukaan SUOMEN juutalaisia olisi viety keskitysleireille, jos Algot Niska ei olisi auttanut heitä "pakoon" Suomesta!!

Tämä on paljon törkeämpi valhe kuin Irvingin revisionismi. Irving väittää, että holokausti tapahtui Himmlerin ja Heydrichin aloitteesta Hitlerin tietämättä. Irving ei valehtele siitä, missä maissa holokausti tapahtui. Herlin sen sijaan valehtelee, että holokausti tapahtui myös Suomessa!!!

Miksi Herlin valehtelee tästä?

Mitä tämä Herlinin mainitsema Algot Niska todellisuudessa teki?

Ks. Jussi Laitinen:
Algoth Niskan osallisuus juutalaisten salakuljettamiseen Keski-Euroopassa vuoden 1938 aikana


Kesäkuun ja marraskuun 1938 välisenä aikana Algoth Niska väärensi varmuudella 27 passia 25 henkilölle tarkoituksenaan auttaa heidät poistumaan Natsi-Saksan alueelta.
Henkilöt on tunnistettavissa, ja heidän nimensä ja vaiheensa on esitelty tämän tutkielman sivuilla. Lisäksi tässä tutkielmassa on näytetty, että Niska myi passeja myös joukolle tuntemattomaksi jääviä juutalaisia. Vaikka heidän henkilöllisyyttään ei ole kyetty varmistamaan, passikaupoista on olemassa sen verran vahvaa näyttöä, että myös ne voidaan laskea mukaan kokonaismäärään. Näitä tuntemattomia tapauksia on yhteensä 23. Näin ollen Niska väärensi yhteensä 50 kappaletta suomalaisia ulkomaanpasseja 48 saksalaiselle ja itävaltalaiselle juutalaiselle. Kun tutkielmassa on osoitettu, että Fredrik Joffs ja Algoth Niska kuljettivat Suomesta ulkomaille 50 suomen matkapassia, voidaan olettaa, että edellä mainittu lukema on hyvin lähellä totuutta.


Niska siis väärensi 50 kpl Suomen passeja ja auttoi 48 juutalaista pakenemaan Saksasta näiden avulla vuonna 1938.

Miksi Herlin valehtelee tästä?

Miksi Herlin valehtelee, että Algot Niska olisi auttanut 150 SUOMEN juutalaista pakoon SUOMESTA? Todellisuudessa Niska auttoi 48 SAKSAN juutalaista pakoon SAKSASTA.

Miksi Herlin valehtelee, että SUOMEN juutalaisten olisi ylipäätään pitänyt paeta SUOMESTA?

Miten kukaan voi olla noin tyhmä ja tietämätön??

Kyseessä ei edes ollut joku irc-teinipissis, vaan Uusi Suomi-nettilehden omistaja Niklas Herlin, yksi Suomen rikkaimpia ihmisiä, Kone-yhtiön suuromistaja. Tätä tasoa on suomalainen "journalismi" (Uusi Suomi, maan luetuin "verkkolehti") ja suomalainen "yläluokka". Jos joku melkein miljardööri on noin tyhmä ja tietämätön, miten hän oikein on viettänyt elämänsä?? Miten joku suomalaiseen "yläluokkaan" kuuluva keski-ikäinen mies voi olla tyhmempi kuin keskinkertainen murrosikäinen?1 kommentti:

  1. Enintäänkin kohtuullista olisi Herlinin blogistina poistaa tuollainen virheellinen väite, kun kommenteissakin häntä aiheellisesti korjataan.

    VastaaPoista