perjantai 16. heinäkuuta 2010

Taas erehdyin väittelemään homojen kanssa

Pet shop boys: Flamboyant

You live in a world of excess
where more is more and less is much less
A day without fame is a waste
and a question of need is a question of taste

You're so flamboyant
the way you look
It gets you so much attention
Your sole employment
is getting more
You want police intervention
You're so flamboyant
the way you live
You really care that they stare
And the press deployment
is always there
It's what you do for enjoyment

You live in a time of decay
when the worth of a man
is how much he can play
Every day
all the public must know
where you are, what you do
'cause your life is a show and

You're so flamboyant
the way you live
and it's not even demeaning
You're so flamboyant
It's like a drug
you use to give your life meaning
You're so flamboyant
The way you look
It gets you so much attention
Your sole employment
Is getting more
You want police intervention

Every actor needs an audience
Every action is a performance
It all takes courage
You know it
Just crossing the street
well, it's almost heroic
You're so flamboyant...

There you are at another preview
In a pose the artist and you
To look so loud
may be considered tacky
Collectors wear black clothes by Issey Miyake

You're so flamboyant
the way you look
It gets you so much attention
Your sole employment
is getting more
You want police intervention
You're so flamboyant
The way you live
You really care that they stare
And the press deployment
is always there
It's what you do for enjoyment

You're so flamboyant
You're so flamboyant

Kyllä ottaa päähän, että mikä tahansa edes hieman kriittinen kommentti homoista leimataan nykyään homofobiaksi, homovihan lietsonnaksi jne.

Suvaitsevuusfanaatikkojen mielestä kaikki paitsi "homot on ihqdaa"-hehkutus
on vihamielisyyttä homoja kohtaan.

Hommaforumilta:

« Vastaus #389 : tänään kello 17:49:54 »


Homopiireissä ainakin puhetasolla maahanmuuttoasiat ja viimeaikoina Sveitsin mallinen demokratia on tullut useinkin jutustellessa esiin. Hyvin hyvin harva on sellaisia suviksia kuin mitä Setan suurmestarista saa kuvan.

Homot ovat minun käsittääkseni yleensä epäpoliittisia henkisesti puberteetti-ikäisiä hihittelijöitä, jotka eivät osaa vakavasti keskustella yhteiskunnallisista asioista. Jos homolle yrittää selittää islamin vaarallisuutta, homo sanoo jotain tyyliin: "Mä tunnen pari iranilaista homoa ja niillä on tosi kivat ympärileikatut kullit joten mä en niinku silleen vastusta muslimeja koska jotkut niistä on niinq meikäläisiä."

Homot eivät yleensä ymmärrä asioita yhteiskunnallisella tasolla, vaan näkevät kaikki asiat yksittäisten henkilöiden kautta. "Mä äänestin viime eduskuntavaaleissa Kokoomusta, koska Jyrki Katainen on niiiiiin komea mies ja Matti Vanhanen on niin ruma ja Jutta Urpilainen on nainen enkä mä tykkää nartuista."


Muutenkin järkevien ihmisten taholla maahanmuuttovastaiseksi profiloitunut puolue voi hyvinkin saada kannatusta, jos huomataan ettei se olekkaan lämmittämässä uuneja tunkeakseen sen naapurissa asuvan sössöässällä puhuvan, ihan kivan homopojan sinne palamaan.

Kukaan täysjärkinen ei kannata homojen vainoamista. Suomessa ei tällä hetkellä ole ongelmana, että homoja jotenkin erityisesti vainottaisiin. Jonkun amisnatsipeelon tekemä kyynelkaasutemppu oli yksittäistapaus, jota ei voi yleistää.

Suomessa nykyisin vallitseva suhtautuminen homoihin on "homot on ihqdaa"-hehkutus, johon Muutos 2011-puolueen ei pidä mennä mukaan. Homoihin pitää suhtautua EVVK-asenteella. Puolueen ei siis pidä erityisesti "suhtautua" homoihin millään tavalla. Homoseksuaalisuus ei ole poliittinen asia.
« Vastaus #396 : tänään kello 18:26:39 »

Puhut kyllä aika raskasta kakkaa. Mihin helvettiin perustat tuon väitteen, että ollaan "yleisesti" esipuberteetteja henkisesti? On totta, että aika monet ei ota kantaa yhteiskunnallisiin asioihin edes vaaleissa, mutta se ei nyt ole ainakaan kovin paljon poikkeavaa valtaväestöstä. Yleisesti islamin leviäminen kyllä nähdään uhkana, eikä Suomen alueita pidetä maailman yhteisenä omaisuutena. Joukosta tulee suhteettoman paljon äärisuvaitsevaisia mielipiteitä, kun jostakin syystä homojen ja lesbojen poliittisesti aktiiviset henkilöt sattuvat niitä olemaan. Ne eivät kuitenkaan edusta koko sen laajuudessaan. Voisi melkein sanoa yksittäistapauksiksi, joita ei saa yleistää.

Suurin osa homomiehistä kuitenkin on ihan tavallisia suomalaisia, käyvät armeijan, vannovat sotilasvalansa ja aika moni saa alijohtajan natsatkin kaulalle, tai nykyään kaiketi rintaan.

Ongelma maahanmuuttoa rajoittaville puolueille on se, että homopiireissä emmitään lietsotaanko niissä salaisissa kokouksissa homovainoja vai ei. Esimerkiksi minulta tiedusteltiin useamman kerran kannattajakorttien keräämisen aikaan, ja kerran sen jälkeen, että onko Muutoksen suunnitelmissa lietsoa homovihaa, tai aikooko se rajoittaa homojen oikeuksia. Osa ihan tosissaan tähän uskoo. Siitä toki menee iso kiitos tuon tyylisille kommenteille, koska teikäläisen urpot kommentit liitetään muutoksiin ja persuihin, riippumatta oletko niiden listoilla tai et. Siinä on aika kova työmaa näillä kahdella puoleilla ottaa eroa täysin puolueen ulkopuolisten henkilöiden älyvapaisiin kommentteihin.« Vastaus #405 : tänään kello 18:40:37 »

Mihin helvettiin perustat tuon väitteen, että ollaan "yleisesti" esipuberteetteja henkisesti?

Siihen, että homojen puhetyyliin kuuluu typerä kissamainen naukuminen, jatkuva hysteerinen hihittely, tyhmien vitsien kertominen, toisten ihmisten repliikkien imitointi teatraalisesti ylikorostaen jne.


Joukosta tulee suhteettoman paljon äärisuvaitsevaisia mielipiteitä, kun jostakin syystä homojen ja lesbojen poliittisesti aktiiviset henkilöt sattuvat niitä olemaan. Ne eivät kuitenkaan edusta koko sen laajuudessaan. Voisi melkein sanoa yksittäistapauksiksi, joita ei saa yleistää.

En väittänytkään, että homot olisivat yleisesti äärisuvaitsevia. Väitän, että homot ovat yleensä epäpoliittisia. Joku 30-vuotias homo saattaa esittää politiikasta samantasoisia kommentteja kuin joku 12-vuotias hetero, esim. pelkkään ulkonäköön tai esiintymistyyliin liittyviä kommentteja, ottamatta kantaa politiikan substanssiin, esim. verojen alentamiseen/korottamiseen, valtion velkaantumiseen, valtion budjetin leikkaamiseen jne.


Ongelma maahanmuuttoa rajoittaville puolueille on se, että homopiireissä emmitään lietsotaanko niissä salaisissa kokouksissa homovainoja vai ei.

No käypä joskus hommakerhossa tai persujen/muutoslaisten kokouksissa toteamassa asia. Täällä Turussa hommakerhossa käy joka kerta eräs 45-vuotias homoäijä enkä ole koskaan kuullut hänen valittavan mistään homofobiasta.


Esimerkiksi minulta tiedusteltiin useamman kerran kannattajakorttien keräämisen aikaan, ja kerran sen jälkeen, että onko Muutoksen suunnitelmissa lietsoa homovihaa, tai aikooko se rajoittaa homojen oikeuksia. Osa ihan tosissaan tähän uskoo. Siitä toki menee iso kiitos tuon tyylisille kommenteille, koska teikäläisen urpot kommentit liitetään muutoksiin ja persuihin, riippumatta oletko niiden listoilla tai et. Siinä on aika kova työmaa näillä kahdella puoleilla ottaa eroa täysin puolueen ulkopuolisten henkilöiden älyvapaisiin kommentteihin.

Minun kommenttini eivät ole mitenkään älyvapaita, vaan empiirisiin havaintoihin perustuvia realistisia kuvauksia homojen mentaliteetista.

Jos luulet minun ylläolevien repliikkieni kaltaisia näkemyksiä "homovihan lietsonnaksi", suosittelen rauhoittavia lääkkeitä.

En ole esittänyt mitään homovihamielisiä kommentteja enkä ole esittänyt homojen juridisen aseman minkäänlaista huonontamista. Todellista homovihaa olisi esimerkiksi vaatimus homoseksuaalisuuden kriminalisoinnista. Minä en ole esittänyt mitään sellaisia lainsäädännöllisiä muutoksia tai muita poliittisia toimenpiteitä, jotka jotenkin huonontaisivat homojen asemaa. Niinpä sinun ei kannata sanoa minua homovastaiseksi. On olemassa oikeasti homovastaisia tahoja, kuten muslimit. Keskity muslimien vastustamiseen. Älä hysteerisesti leimaa tavallisia valkoisia heteromiehiä homofoobikoiksi vain sen perusteella, että joku tavallinen VHM sanoo pitävänsä homojen hihittelevää ja sössöttävää puhetyyliä hieman pellemäisenä.1 kommentti:

  1. Homot hoitavat PR:nsä äärimmäisen huonosti aukomalla päätään kaikille tahoille, jotka eivät suostu ihastelemaan heidän perversiotaan ja nostamaan sitä jalustalle.

    Minua ja luultavasti kaikkia muitakin "homofoobeja" ottaa päähän se, että meille muille esitetään vaatimuksia. Juhlikaa nyt meidän seksuaalisuuttamme, antakaa meille siunauksenne ja näin edelleen.

    Mikään terveesti suhtautuva vähemmistö ei tee vähemmistöydestään numeroa, vaan pyrkii olemaan osa yhteiskuntaa siinä missä muutkin vailla kummempaa liehumista, ollen erilaisia keskenään jos siltä tuntuu. Se, että homot tekevät siitä kuitenkin suuren julkisen numeron, on merkki siitä, että he kokevat olevansa muita parempia vähemmistöytensä takia ja ansaitsevansa erityiskohtelua. Erikoisuudellaan ylpeily ja sille virallisen aseman vaatiminen ymv. näyttäytyy normijampalle viestinä me emme halua kuulua teihin, teidän kulttuurinne ei kelpaa.

    Ja sellaista vittuilua sitten pitäisi juhlia. Ei kää.

    VastaaPoista