maanantai 4. lokakuuta 2010

Paleface hourailee


Paleface


Paleface (a.k.a. Karri Miettinen) City-lehden haastattelussa:

Rundilla ollessamme bongasin äärioikeiston vihreitä nuolilogoja huoltoasemien ja ravintoloiden vessoista.

Tämä tarkoittaa ilmeisesti patriootti.com-sivuston logoja, koska tietääkseni kukaan muu ei Suomessa käytä vihreitä nuolilogoja. On huvittavaa, että yhteiskunnallisesti valveutuneena aktivistina itseään pitävä Karri Miettinen luulee noiden logojen olevan joku yleinen äärioikeiston tunnus. Olisi kiva tietää, missä se äärioikeisto luuraa. Käsittääkseni Suomessa ei ole mitään järjestäytynyttä äärioikeistoa. Jos äärioikeistolla tarkoitetaan jotain skinejä tms. hörhöjä, aika köykäisissä kantimissa on äärioikeistolaisuus tässä maassa. Koko Suomessa lienee alle 50 skiniä.


Miettinen kuitenkin maalailee uhkakuvia ikään kuin Sturmabteilung marssisi joka päivä Suomen kaduilla liput liehuen:

Joensuun ja Kuopion seuduilla oli taas liimailtu liikuttavalla tarmolla Maahanmuutto vaarantaa terveytesi -tarroja. Suurtyöttömyyttä hoidetaan huolestuttavilla keinoilla.


Miettinen siis väittää, että natsit jotenkin "hoitavat" työttömyyttä kampanjoimalla maahanmuuttoa vastaan. Miettinen luulee, että patriootti.com-sivuston taustalla oleva arviolta noin kymmenhenkinen skinijengi jotenkin heijastaa Suomen yleistä yhteiskunnallista ilmapiiriä. Miettinen siis luulee suomalaisen yhteiskunnan "hoitavan" työttömyyttä maahanmuuttovastaisuudella.

Hipeille tyypilliseen tapaan Miettinen vähättelee kannabiksen haittoja ja kauhistelee alkoholinkäyttöä muka kannabista paljon pahempana asiana:

Alkoholi on hauska aine. Voit käyttäytyä vitun huonosti, vetää jengiä pataan ja ahdistella naisia. Suomessa saa kaiken anteeksi, jos on kännissä. Alkoholi on läsnä kaikessa kanssakäymisessä. En väitä, ettenkö olisi viettänyt alkoholin kanssa hyviä vuosia, mutta tämä on ollut hyvä vuosi ilman viinaa! On käsittämätöntä, että rikospoliisi käyttää kohtuuttomia summia perjantaipössyttelijöiden jahtaamiseen, kun maassa kuolee viinaan 3 500 ihmistä vuodessa.


Tosin hipeistä poiketen Miettinen harrastaa metsästystä:

Metsästäminen on Suomessa aika sofistikoitunutta. Jotkut pitävät tätä huvittavana kiertoilmauksena, mutta pohjimmiltaan metsästäminen on kannan valvontaa. Ellei hirviä ammuttaisi, hirvikolarit lisääntyisivät. Yksikään ukko ei saa metsästyslupaa ilman todisteita kannan huolellisesta monitoroimisesta.


Käyttäen metsästystä aasinsiltana Miettinen ryhtyy hourailemaan itsemurhista ja eutanasiasta:

Olemme jutelleen isän kanssa metsästämisen merkityksestä. Metsästys on osa ihmisen kulttuuria ja luontoa. Sata vuotta sitten eläimet teurastettiin pihapiirissä ja kuolema oli muutenkin läsnä. Sukunuija oli vielä käytössä. Mummot heittäytyivät jyrkänteeltä alas ja joku kävi nuijalla varmistamassa menehtymisen.


Siis mitä vittua?

Yleisönosastokommentti:


"Sata vuotta sitten eläimet teurastettiin pihapiirissä ja kuolema oli muutenkin läsnä. Sukunuija oli vielä käytössä. Mummot heittäytyivät jyrkänteeltä alas ja joku kävi nuijalla varmistamassa menehtymisen."

Pitäisikö siis uskoa, että 1910 tällainen toiminta oli ihan tavanomaista suomalaisten / eurooppalaisten / maailman ihmisten elämässä? Miltä jyrkänteeltä? Miten tällainen perinne on hukattu? Ymmärrän, että vaikkapa kaupungistuminen ja lisääntynyt mukavuudenhalu vähentävät tarvetta metsästykseen.. mutta mites tuo jyrkänteiltä hyppäily?


Niin. Siis mitä vittua? Milloin Suomessa muka mummot ovat rutiininomaisesti tehneet itsemurhia hyppimällä jyrkänteiltä? Suomessa ei edes ole sellaisia jyrkänteitä, joilta alas hyppäämällä ihminen voisi helposti tappaa itsensä. Miettinen on ilmeisesti lukenut jotain juttua jonkun primitiiviheimon harrastamasta rituaali-itsemurhaperinteestä ja tyypillisen vasemmistolaisen pseudointellektuellin tapaan luullut jotain primitiivistä barbaariperinnettä myös Suomessa joskus lähimenneisyydessä esiintyneeksi käytännöksi.

Miettisen mukaan "mummot heittäytyivät jyrkänteeltä alas ja joku kävi nuijalla varmistamassa menehtymisen". Siis Suomessa on muka ollut tapana kalauttaa itsemurhayrityksen tehneiltä ihmisiltä kallo halki puunuijalla? Mitä vittua? Mitä tämä Miettinen hourailee? Onko hän ollut huumeiden vaikutuksen alaisena antaessaan tätä haastattelua? Normaali ihminen ei selvinpäin houraile tuollaista. Miettinen ei enää juo alkoholia, joten tuollainen delirium saattaisi johtua nimenomaan huumeidenkäytöstä. Sama mieshän oli samassa haastattelussa paheksunut sitä, että poliisit jahtaavat huumeidenkäyttäjiä.

Miettinen jatkaa:

Se, että luonnollinen yhteys kuolemiseen ja teurastamiseen on yhteiskunnasta kadonnut, voi pahimmillaan synnyttää kouluampujan. Auvisen teon yhtenä vaikuttimena olivat ihan varmasti Disney-elokuvat.

Hieman kaukaa haettu selitys. Minun mielestäni kyseisen idiootin syynä hänen tekemäänsä joukkomurhaan olivat a) hänen oma henk.koht. mielisairautensa ja b) hänen tapansa hautoa yksin oman päänsä sisällä kaikenlaisten viherfasistien ym. häiriintyneiden runkkarien kirjoittamia elämälle vieraita, ihmisvihamielisiä ajatuksia.

Sivumennen sanottuna Akuliina Saarikosken kehuma hullu murhaaja Valerie Solanas on kirjoittanut juuri sellaisen ihmisvihaa huokuvan manifestin, joka olisi omiaan jonkun hullun kouluammuskelijan inspiraatioksi. Jos Suomessa tapahtuu lähiaikoina uusi koulujoukkomurha, Akuliina Saarikosken voidaan sanoa yllyttäneen siihen mainostamalla ja kehumalla mielisairaan prostituoidun ja murhaajan väkivaltaisia houreita.

Kirjoitin Jokelan kouluammuskelusta tuoreeltaan näin:

Päivän parhaat kommentit tulivat Sami Holmströmiltä (Tapahtuman johdosta degeneroitunut roskasakki (tässä tapauksessa itsemurhaa hautova) pullahtaa pinnalle kuin paskakokkare. Selitykset ovat sitten sitä normaalia amerikkaa, elokuvia ja heviä.) ja nimimerkki Tupla-J:ltä (Hyödyllinen idiootti jokaiselle, jonka mielestä yhteiskunnassamme on liikaa vapauksia.).

Kaikenmaailman idiootit rupeavat lähiaikoina taatusti käyttämään tätä kusipäätä tekosyynä ihmisoikeuksien kaventamiseen.

Hyödyllinen idiootti oli Leninin lanseeraama käsite; Lenin tarkoitti sillä länsieurooppalaisia ja pohjoisamerikkalaisia idiootteja, jotka tietämättään työskentelivät venäläisten bolshevikkien hyväksi. Ampujapeelo oli juuri tällainen kukkahattutätien hyväksi tietämättään työskentellyt hyväksikäytettävä hölmö.

Kaikenmaailman tanjakarpelat, astridthorsit, kirsipihat, mirjapyyköt, maarittastulat, satuhassit, annelijäätteenmäet ja tarjahaloset aikovat taatusti käyttää tätä hemmoa Troijan hevosena, jonka avulla eduskunnassa saadaan ajettua läpi lakiesityksiä mm. internetin sensuroimiseksi, keskustelupalstojen valvonnan lisäämiseksi jne.


Nyt sitten Paleface a.k.a. Karri Miettinen syyttää tästä kouluammuskelusta jopa Disney-elokuvia. Jäämme odottelemaan, että kunnon kommunistina Miettinen vaatii Disney-elokuvien kriminalisointia.

5 kommenttia:

 1. Sata vuotta sitten :D Ei ihme, että nämä tekevät rappia.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Sukujyrkk%C3%A4m%C3%A4

  VastaaPoista
 2. Miettinen kuitenkin maalailee uhkakuvia ikään kuin Sturmabteilung marssisi joka päivä Suomen kaduilla liput liehuen

  Eiköhän nämä vasemmistoharhat kuulu samaan osastoon kuin teikäläisten Demla-salaliittoteoriat.

  PS. Mitä uskovainen IDA täällä heiluu fanittamassa ateistilibertaristin blogia? Yhteinen vihollinenko yhdistää?

  VastaaPoista
 3. "PS. Mitä uskovainen IDA täällä heiluu fanittamassa ateistilibertaristin blogia? Yhteinen vihollinenko yhdistää?"

  En mä fanita mitään. Luen Mikon kirjoituksia. Ei siinä tarvitse lainkaan heilua.

  VastaaPoista
 4. Mikko hourailee...Tietääkseni Solanas ei murhannut ketään vaikka mielisairaana sitä yrittikin. Vähän parempaa Mikko hei!

  VastaaPoista
 5. No nih, piru lukee raamattua oikein asiakseen. "Olipa fiksua ja tiedostavaa", niinkuin herra bloggaaja hienosti disauttaa. Otetaas lehtijutusta lakoniset vitsit, kärjistykset ja myyttiset fiilistelyt, irrotetaan ne asiayhteydestään ja tulkitaan kirjaimellisesti, unohdetaan että kysymyksessä on City-lehden toimittajan kirjoitus ("sanomalehtiuutisointia?" hehee), mätetään laiskasti vitsikkäitä kommentteja ja cut-paste-pilkunviilausta perään ja hups, syntyipä Karrista helposti tooosi naurettava kuva. Not.

  Edit: No luinpa uteliaisuuttani nuo loputkin osat... Hyvä huomata että mamu-kriitikkojen (oliko tämä nyt korrekti termi?) argumentointi on näin matalaotsaista, samoin kuin medialukutaito. Pitäkää kivaa siellä rotupuhtaassa hiekkalaatikossanne vaan. Täähän nyt on todella säälittävää.

  VastaaPoista