torstai 4. marraskuuta 2010

Homojen ihailu on kuin YYA-liturgiaa

Uuden Suomen keskustelupalstalta:

Suomettuneisuus Kekkosesta kakkoseen

2.11.2010 11:01 Jukka Relander

Suomettuneisuudella tarkoitetaan nöyristelevää idänpolitiikkaa, ja sen myötä maan tavaksi vakiintunutta sisäistä tutkainta, jolla yritettiin paikantaa neuvostovastaisia kansalaisia ja ajatuksia keskuudestamme.

Luulisi paikantamisen olleen helppoa, melkein kaikki kun olivat, innokkaimpia taistolaisia lukuun ottamatta, enemmän tai vähemmän neuvostovastaisia. Suomettuneisuuden toinen muoto näet oli, että virallisesti ylistettiin ystävyyttä, mutta yksityisesti pelättiin löysät housuissa että Ne jyrää meitin. Suomettuneisuuden ajan virallinen ystävyyspuhe ilmaisi usein enemmän harrasta toivetta kuin aitoa tunnetta.

Kolikolla oli tosin kolmaskin puolensa.

Virallisen ja yksityisen totuuden erkaantuessa vaarana on näet aina se, että ihmiset alkavat uskoa sitä virallista. Juuri tästä Paasikivi avautui päiväkirjalleen, pelätessään että pakotettua ystävyyttä näyttelevä kansa menettää sielunsa. Osalle niin kävikin.


Blogin kirjoittaja rinnastaa TV2:n homokeskustelun ja suomettumisen aika mielenkiintoisella tavalla toisiinsa. Mielestäni ilmassa on samoja piirteitä kuin 70-luvun kommunismin palvonnassa. Nyt homoista on tehty lähes yli-ihmisiä; tämän ajan Juri Gagarinejä, jotka ovat siis kerrassaan niin mainioita ihmisiä kuin vain olla voivat. Ja uutisointikin on sen mukaista; tässä taannoin kun joku kähvelsi koko Helsingin SETA:n kassan - useita kymmeniä tuhansia euroja siis - täytyi tekijän pakostakin olla homo, koska poislukien Tarja Halonen, ei SETAan kuulu yhtäkään ainoata heteroa. Tietääkseni. Uutisessa valiteltiin vain sitä, kun SETA joutuu nyt etsimään pienemmät tilat itselleen ja koko toiminta on vaarassa. Uutisessa ei vahingossakaan mainittu sitä, että SETA:n pääasiallinen tulonlähde on VALTION TUKI.Niin. Pentti Holappa oli tässä suhteessa paljon rehellisempi, sillä hän avoimesti totesi millaisia törkimyksiä, sadisteja ja alistajia homoissa löytyy siinä kuin heteroissakin. Vallitseva "virallinen totuus" julistaa taas homot ja lesbot aivan uskomattoman "puhdassydämiseksi ihmisiksi", joiden "intelligenssi" on äärettömän korkealle kehittynyt.

Ja jostain käsittämättömästä syystä ns. edistyksellisten vimma "sateenkaariajatteluun" pohjaa epäloogisuuteen jolla saman katon alle tungetaan afrikkalaiset, muslimit ml sen jyrkin siipi, vegaanit, kommunistit, vihreät, lesbot, homot, maahanmuuttajat, naiset, Linux-käyttäjät, USA:n politiikan vastustajat, ei-autoilijat, talonvaltaajat ja ties mitkä ryhmät. Ajattelutapa lähtee varmaankin siitä, että olemme historiassa siirtyneet siihen vaiheeseen, jossa leijona ja lammas voivat käyskennellä yhdessä laitumella rauhanomaisen rinnakkaiselon hengessä.

Järkevä ihminen tajuaa tosin heti, että tämä onnistuu ainoastaan vaihtamalla välillä lammasta.
1 kommentti:

  1. Vähän heikko vertaus. Eihän homoissa ole mitään pelottavaa. Ei yhtään mitään sellaista minkä takia niiden edessä pitäisi nöyristellä.

    VastaaPoista