torstai 18. marraskuuta 2010

Päivän laulu: Let me entertain you


Robbie Williams Live Let me Entertain you 2006
Uploaded by 3nada. - Watch more music videos, in HD!Robbie Williams on mielestäni melko keskinkertainen laulaja, mutta jostain syystä nimenomaan tämä laulu mielestäni erittäin hyvin symbolisoi modernia länsimaista kulttuuria vastakohtana esim. islamilaiselle barbarialle tai keskiaikaiselle kristilliselle virrenveisuulle tai hindulaiselle/buddhalaiselle mantrojenhyminälle yms. huuhaalle.

Keskiaika on perseestä, islam on perseestä, jooga ym. hindulaisuus on perseestä, pasifistinen hippilöpinä on perseestä, tiibetiläinen meditaatio on perseestä, moderni länsimainen kulttuuri rulettaa.

Tämä on lisäksi kapitalistista kulttuuria, jota kommunistit inhoavat. Kommunistien mielestä "kulttuuri" on sitä, että agitprop-bändi huutaa vihaa.

Matti Klingen kaltaisten muumioiden mielestä "kulttuuri" on sitä, että 2000-luvun ihmisten pitää opetella ulkoa 1600-1700-luvun ranskalaisia runoja.

Robbie Williamsin edustama kaupallinen viihdekulttuuri siis vituttaa sekä äärivasemmistoa (Kristiina Halkola jne.) että äärioikeistoa (Matti Klinge, Timo Vihavainen ym. pellet).

1 kommentti: