maanantai 18. heinäkuuta 2011

Jani Toivola, GET A LIFE!!

Jani Toivola (vihr)Iltalehti:


Jani Toivola järkyttyi häneen kohdistuneesta rasistisesta vitsistä

Kansanedustaja Juho Eerolan (ps) avustaja Ulla Pyysalo julkaisi rasistisen vitsin Facebook-profiilissaan sunnuntaina. Kirjoituksessa vitsailtiin Jani Toivolan ihonväristä ja seksuaalisesta suuntautumisesta.

- Se oli typerää, enkä halua loukata Toivolaa henkilökohtaisesti, Pyysalo kommentoi.

Pyysalo oli nähnyt tekstin toisessa Facebook-profiilissa ja kopioinut sen sieltä oman profiiliinsa. Hän kertoo kuitenkin poistaneensa tekstin.

- No sen takia, että eihän se ole kovin soveliasta tollasta laittaa sinne, Pyysalo kertoo, miksi päätti kuitenkin poistaa tekstin.

...

Toivola tuomitsee

Kansanedustaja Jani Toivola (vihr) järkyttyi kuullessaan Pyysalon kirjoittelusta.

- Ei herranjumala sentään. Huhhuh! Toivola reagoi kuultuaan vitsin.

- Todella naurettavaa, ihan hirveää ja tietenkin todella loukkaavaa. Mun mielestä se kertoo kyllä enemmän kirjoittajastaan.

Toivola ihmettelee, miten tällaista tekstiä julkaiseva ihminen voi olla eduskunnassa avustajana.

- Ei tuollaiseen mitään selitystä voi olla. Katuminen on ihan turhaa, ettei muka ymmärrä, mitä tekee. Onhan se nyt ihan selvää, mitä hän ajattelee. Ei sitä saa pois.

Toivolan mielestä ihmisten pitäisi tunnustaa, että on erilaisia arvoja.

- Voidaan käydä tiukkaakin poliittista vääntöä, mutta tällaisilla lauseilla halveerataan kaikkea sitä, mitä toiset yrittää rakentaa. Muut yrittävät kehittävästi rakentaa siltoja toistensa luokse ja ymmärtää, ja joku tiivistää sen tällaiseen tekstiin. Se on todella surullista.


IL:n keskustelupalstalta:

18.07.2011, 08:25
Ei nimimerkkiä
Vieras


Sillä lailla. Kyllä nyt maan asiat tulevat kuntoon facebook-kirjoituksia kyttäillessä.


18.07.2011, 08:47
Ei nimimerkkiä
Vieras

Tosikkomaisuutta...
Eiköhän ole jo aika opetella nauramaan noille homovitseille. Niitä on aina ollut ja tulee olemaan. Sitä saa olla kauhistunut, vihoissaan ja huolissaan jatkuvasti, jos jokaisesta vitsistä ottaa itseensä. Siihen menee kauheasti energiaakin. Jos Jani on sinut itsensä kanssa ja hyväksynyt itsensä sellaisena kuin on, niin vitsien ei pitäisi sitä oloa horjuttaa. Ei kai hän odota, että nyt kumarrellaan ja hyssytellään vain sen takia että on tummaihoinen, homoseksuaali ja kansanedustaja.18.07.2011, 08:54
Ei nimimerkkiä
VierasJani Toivola on taas otsikoissa ammatti-loukkaantujan roolissa, mikä yllätys.18.07.2011, 09:00
Ei nimimerkkiä
Vieras


Homot nyt on niin akkamaisia että kauhistelevat kaikkea mikä liikkuu... "huiiiiiiiii kauheeeeeeta.....iiiiiiiik.....mee pois tai huitasen käsilaukullani....käsi pois pyllyltäni herra Hakkarainen....hihhiiii...senkin hhhhömö..menetkös siitä.....senkin vanha irstas könsikäs,hus!!" Siinä kohtaus vallan käytävillä tapahtuneesta vihreän ja persun kahden keskisestä kohtaamisesta.
18.07.2011, 09:04
Ei nimimerkkiä
VierasMinä olen enemmänkin järkyttynyt siitä, että hänen kaltaisensa politiikasta mitään ymmärtämätön julkisuuspelle pääsee eduskuntaan.
18.07.2011, 09:41
Ei nimimerkkiä
Vieras


Tämäkin asia olisi hieman helpompi uskoa, jos ei olsi muistissa niitä ennen vaaleja tapahtuneita Janin "uhkailuja".

"mun kaveri ( ei nimeä) oli nähnyt netissä mua koskevan uhkailun, mutta ei ollut taltioitunut sitä eikä, muista missä ja milloin se oli.Mutta uhkailtu oli"..minä, Jani, minä, minä, Jani Toivola, minua on loukattu, minä , minun mielesäni, Jani toivola, minä".

Kas siinä Jani Toivolan maailmankuva.

Aikooko Toivola tehdä neljän vuodenaikana muuta kuin valittaa ja keskittyä itseensä?

Menkääpä You Tubeeiin kuuntelemaan radiohaastattelu Toivola/Halla-aho.

Halla-aho puhuu asioista ja Toivola:"minä, minä, minun tunteitani on loukattu," mihin Halla-aho myöhemmin lakonisesti toteaakin, että kyllä hänenkin tunteitaan on joskus lukuisien tappouhkauksien aikana loukattu.

Osaako Jani Toivola puhua muusta /keskittyä muuhun kuin itseensä??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti