keskiviikko 3. elokuuta 2011

Heteromieskiintiö


Mitä vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet aikoo tehdä sorretun heteromiesvähemmistön oikeuksien puolustamiseksi heteromiehiä syrjivissä ahdasmielisissä yhteisöissä, kuten Vihreiden eduskuntaryhmässä?


Ehdotan heteromieskiintiöitä eduskuntaan. Ihmisistä n. 95 % on heteroseksuaalisia (n. 1-2 % on homoseksuaalisia ja n. 3-4 % biseksuaalisia) ja n. 50 % miehiä.

Vihreiden eduskuntaryhmässä on tällä hetkellä 10 henkeä, joista vain 2 on heteroseksuaalisia miehiä (Osmo Soininvaara ja Ville Niinistö). Ryhmässä on 3 homoseksuaalista miestä (Jani Toivola, Pekka Haavisto ja Oras Tynkkynen). Heteromiehet ovat siis aliedustettuina ja homomiehet yliedustettuina.

Heteromiesten syrjinnän vastustamiseksi tarvitaan positiivista erityiskohtelua heteromiehille. Kuten Eva Biaudet on sanonut, kiintiöt ym. positiivinen diskriminointi eivät ole keneltäkään pois. Niinpä kenelläkään ei ole mitään valittamista siitä, että Vihreiden eduskuntaryhmästä erotetaan kolme homoa tasa-arvon varmistamiseksi. Näiden homojen tilalle palkataan heteromiehiä.

Homoilla (Jani Toivola, Pekka Haavisto ja Oras Tynkkynen) ei ole mitään valittamista siitä, että he menettävät kansanedustajapaikkansa heteromiehille. Eva Biaudetin, Kristiina Kouroksen ym. suvaitsevaisten, sivistyneiden ihmisoikeusaktivistien mukaan tunnetusti myöskään kenelläkään suomalaisella työttömällä ei ole mitään valittamista siitä, että hän on maahanmuuttajakiintiöiden eli ns. positiivisen diskriminoinnin vuoksi menettänyt työpaikkansa maahanmuuttajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti