maanantai 13. elokuuta 2012

Tampereen pormestari Timo Nieminen on juntti


Tampereen pormestari Timo Nieminen, helvetin sivistymätön juntti, joka on "hämmästynyt" siitä, että joku osaa laulaa Freude, schöner Götterfunken jne.

Aamulehti:


Päivitetty 13.8.2012 15:21, julkaistu 13.8.2012 15:19

Pormestarin tahto: Kaikkien koululaisten osattava Euroopan hymni

 

Tampereen pormestarin Timo P. Niemisen (kok) mielestä Euroopan hymni pitäisi nostaa kansallislaulun ja maakuntalaulun rinnalle kolmanneksi kappaleeksi, joka kouluissa kuuluu opetella.
– Pyysin epävirallisesti apulaispormestari Leena Kostiaista kiinnittämään huomiota siihen, että kouluissa varmistettaisiin ainakin näiden kolmen laulun osaaminen, Nieminen paljasti.
Kesäkuussa Itävallan Kremsin Europa-Forumissa puhunut Nieminen hämmästyi, kun tilaisuuden sadat osallistujat osasivat hymnin sanat.

Vain idiootti voi olla hämmästynyt siitä, että keski-ikäiset byrokraatit ja poliitikot osaavat laulaa Freude, schöner Götterfunken jne.

Se, että keski-ikäiset akateemisesti koulutetut ihmiset osaavat Beethovenin 9. sinfonian Ilon hymnin sanat ulkoa, on aivan eri asia kuin se, että ne sanat pitäisi opettaa peruskoulussa oleville lapsille.

Nieminen "hämmästyi", koska on niin sivistymätön ihminen, että ei tunne ketään, joka osaisi saksaa tai kuuntelisi klassista musiikkia. Jos Nieminen ei olisi noin sivistymätön, hän tietäisi, että about kaikki saksaa osaavat ja klassista musiikkia edes joskus kuuntelevat ihmiset tietävät nuo sanat, eikä siis voisi "hämmästyä" asiasta.

Sivistyneet ihmiset oppivat nuo sanat lapsena tai nuorena koulusta riippumatta. Koulun ei tarvitse niitä erikseen opettaa. Tyhmillä lapsilla ja nuorilla on muutenkin hankaluuksia pärjätä peruskoulussa. Opiskelua ei pidä erikseen vaikeuttaa vaatimalla Beethovenin 9. sinfonian Ilon hymnin ulkoaopettelua.

Erityisesti kaikkea sellaisia opetussuunnitelmia, joiden motiivina on koululaisten aivopeseminen Eurostoliiton orjiksi, pitää vastustaa ehdottomasti. Tampereen pormestari Timo Nieminen on juntti, joka ei ehdottanut Beethovenin 9. sinfonian Ilon hymnin opettamista koululaisille siksi, että klassisen musiikin perusteokset kuuluvat yleissivistykseen, koska jos Nieminen ymmärtäisi klassisesta musiikista jotakin tai edes tuntisi ihmisiä, jotka ymmärtävät siitä jotakin, hän ei olisi hämmästynyt siitä, että aikuiset ihmiset osaavat ko. hymnin. Tämä helvetin sivistymätön juntti Timo Nieminen esitti tämän hymnin opettamista koululaisille vain ja ainoastaan siksi, että se on Eurostoliiton hymni.

Jos Suomi olisi toisessa maailmansodassa joutunut Neuvostoliiton valloittamaksi, Niemisen hengenheimolaiset olisivat heti ehdottaneet Suomen kouluihin pakolliseksi lauluksi Neuvostoliiton hymniä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti