torstai 5. elokuuta 2010

Muslimien hunnut ovat seksuaalinen perversio

Facebookista:

Petri Kaivanto

Petri Kaivanto
Sanni Saarinen ja muut kulttuurirelativistiset "feministit", hävetkää! Sanni Saarisen järkyttävä aivopuklaus Hesarissa oli osoitus siitä, että "sivistynyt" nainen on heikommassa asemassa olevalle naiselle susi. Tarkemmin tämän kirjoitelman repii riekaleiksi nimim. Ironmistress:

takkirauta.blogspot.com

Hesarissa tohtoriopiskelija Sanni Saarinen kirjoittaa aiheesta Länsimainen naiskuva ei ole ainoa oikea. Kulttuurirelativismin parhaiden periaatteiden mukaan Saarinen käy läpi kaikki mahdolliset klišeet kolonialismista ristiretkiin ja antaa ymmärtää, että länsimainen nainen on kaikkein onnettomimmillaan ja voi kaikkein pahimmin juuri länsimaisessa kulttuurissa.Hantta Klaar
Ihan uskomatonta...näköjään sitä voi noinkin totaalisesti kieltäytyä tosiasioita näkemästä, liekö tuo tolloutta vai suojautumiskeino?
Petri Kaivanto
Tai bisnestä.

Mulla ei ole mitään niitä vapaaehtoisesti muslimeiksi ryhtyneitä naisia vastaan, jotka kokevat islamiin palaamisen voimaannuttavaksi ja ihanaksi asiaksi. Heitä ei vain pidä päästää puhumaan asiantuntijan ominaisuudessa niiden ...muslimeiksi syntyneiden satojen miljoonien naisten puolesta, joilla ei ole mitään vaihtoehtoja.

Tämä Saarinen on vaarallinen seinähullu, joka sotkee mm. kulttuurin ja etnisyyden, Amazonin alkuperäiskansat ja urbaanit nykyaikaiset ihmiset.
Bisnestä, toki - muun muassa. Näistä mielipiteistä saa tietyillä laitoksilla lähes takuuvarmasti tutkimusrahoja.


Kaija Irmeli Olin-Arvola
Minä tunnen musliminaisen, joka on sitä mieltä, että huntu suojaa häntä miesten julkeilta ja himokkailta katseilta.


Mikko Ellilä
Tuo nainen vain luulee miesten katselevan häntä "julkeasti ja himokkaasti", koska on kasvanut seksuaalisesti sairaassa kulttuurissa. Länsimaisessa kulttuurissa kasvaneet ihmiset eivät luule olevansa jatkuvasti julkeiden ja himokkaiden katseiden kohteena kävellessään kadulla. Moinen luulo on seksuaalisesti häiriintyneen ihmisen harha. Syynä tähän häiriintyneisyyteen on tietysti kasvaminen perverssissä kulttuurissa, perverssin uskonnon vaikutuksen alaisena.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti