torstai 9. joulukuuta 2010

Hei, Halosen sätkynuket, hyppikää

Jani Toivola, Kenneth Liukkonen, Timo T.A. Mikkonen


Ilta-Sanomat:

Seta tyrmistyi Timo T.A. Mikkoselle: Mautonta!

Seta on tyrmistynyt mediajulkkis Timo T.A. Mikkosen homovastaisista mielipiteistä, jotka hän kirjoitti Linnan juhlista 7 päivää -lehden julkkisblogiin.

Setan varapuheenjohtaja Elina Laavi pitää surullisena ja mauttomana, että Timo T.A. Mikkonen haukkuu homoseksuaaleja kantamatta vastuuta puheistaan.

Hänen mielestään Mikkosen puheissa on kyse vähemmistön kustannuksella halveksumisesta.

- Mikkosen ja muiden homovastaiset lausunnot lisäävät kaapissa olevien nuorten tuskaa entisestään. Homonuorten tuomitseminen aiheuttaa heille pahoinvointia ja syrjintää.

"Suomi hyväksyy erilaisuutta"

Blogissaan Mikkonen kertoo ajattelevansa jo kauhulla ensi vuoden Linnan juhlien jälkeisiä otsikoita.

- Setalaiset kun ovat rynnäköineet oikein ryminällä kaapeistaan "viimeinen pari uunista ulos" -meiningillä. Uuden kumppanin saalistus, tai ainakin kokeilu, ei jätä ketään kylmäksi, kirjoittaa Mikkonen.

- Voi olla, että toisen vuosikurssin kadeteille joudutaan antamaan uudet tanssi- ja itsepuolustusohjeet parkettitaisteluihin, hän jatkaa.

Mikkonen povaa, että Setan edustus nousee ensi vuoden Linnan juhlissa yli 100 prosenttiin.

Setan Laavi sen sijaan pitää hienona, että juontaja Jani Toivola ja Mr. Gay Finland Kenneth Liukkonen marssivat yhdessä Linnaan jo tänä vuonna.

- Tuntuu, että tänä syksynä Suomi on siirtynyt uuteen aikaan ja pystyy hyväksymään erilaisuutta. Ihmisten ei tarvitse piilotella seksuaalisuuttaan, vaan he voivat kokea tulla hyväksytyiksi.


MTV3:
Presidentti Halonen näytti kumpaakin peukkua Jani Toivolalle

07.12.2010 12:52

Tasavallan presidentti oli harvinaisen vallattomalla päällä Linnan juhlien kättelyssä.

Seksuaalivähemmistöjen puolesta avoimesti syksyn aikana puhunut ja kirkostakin kohutun Homoillan jälkeen eronnut media-alan monitoimimies Jani Toivola yllättyi Linnan juhlien kättelyn aikana.

Presidentti Halonen intoutui vaihtamaan usean sanan Toivolan kanssa ja teki lopuksi vielä erikoisen eleen.

– Hän rupesi erittäin tuttavalliseksi kättelyssä. Mietin siinä vielä, että onko hän erehtynyt henkilöstä. Kättelyn lopuksi hän vielä näytti minulle kummallakin kädellä peukkua. Se kyllä vähän yllätti, Toivola kertoi jatkoilla MTV3.fin Viihdeuutisille.

Presidentti Halonen on itsekin puhunut seksuaalivähemmistöjen puolesta ja ollut itsekin Setan puheenjohtajana.

– Olen tavannut presidenttiä myös tasa-arvoa käsittelevissä seminaareissa syksyn aikana, joten emme olleet kuitenkaan aivan vieraita toisillemme, Toivola sanoo.

(MTV3–ANN-MARI LEINONEN)Ilta-Sanomat:

Leena Sarven homokommentit raivostuttivat

IS:n lukijat ovat ällistyneitä tyylikonsultti Leena Sarven kommenteista, joiden mukaan nais- ja miesparit eivät saisi tanssia Linnan juhlissa.

Tyylikonsultti Leena Sarvi paheksui Linnan juhlissa tanssineita homoja Voice-radion lähetyksessä tiistaina.

- Olisiko sitten kumminkin voinut jättää poikaparit ja tyttöparit pyörähtelemättä keskenään siellä tanssilattialla? Että vähän kunnioitusta, hän sanoi.

IS:n lukijat raivostuivat tyylikonsultille ja pitivät tämän näkemyksiä vanhanaikaisina.

- Miksi partnereiden pitäisi jättää tanssimatta, esimerkiksi Pirkko Saision ja rouvansa? Tai miksi sinkkupojat eivät saisi etsiä seuraa kuten heteropojat? Herää jo Leena, keskiaika meni jo, Nykyaikaa-nimimerkki kirjoitti.

Joidenkin mielestä Sarvi ei kommenttiensa puolesta kunnioita presidentin valintoja.

- Sarvi voisi itse olla esimerkkinä ja osoittaa kunnioitusta vähemmistöjä kohtaan, ja kunnioittaa myös presidentin valintoja! nimimerkki Kaikkea sitä kuulee sanoi.

- Sarvi on siis sitä mieltä että homo- ja lesboparit ovat niin kauan tasaveroisia, kunhan he eivät julkisesti käyttäydy kuten kuka tahansa heteropari? Herätys kirjoitti.

Lukijoiden keskuudessa oli kuitenkin myös niitä, jotka olivat tyylikonsultin kanssa samoilla linjoilla.

- Suurkiitos Leenalle mielestäni suomalaisen enemmistön mielipiteen julkituomisesta, Hetero-nimimerkki kirjoitti.
Idiootit eivät tajua, että esimerkiksi jonkun homojen keskinäisen kauneuskilpailun (Mr. Gay Finland) voittajan kutsuminen presidentinlinnaan voidaan aivan aiheellisesti nähdä normaalien ihmisten tahallisena provosoimisena Setan puheenjohtajana aikoinaan toimineen tasavallan presidentin taholta.

Samoin peukaloiden nostaminen pystyyn kaksin käsin jonkun mulattihomon edessä, joka on kutsuttu presidentinlinnaan pelkästään rotunsa ja homoutensa vuoksi, on niin ikään täysin aiheellisesti nähtävissä tasavallan presidentin tahalliseksi pyrkimykseksi ärsyttää normaaleja ihmisiä.

Halonen vittuilee tavallisille suomalaisille. Halonen haluaa hieroa paskaa ihmisten silmiin.

Tämän jälkeen Halosen aivottomat pelinappulat ja sätkynuket ihmettelevät, kun ihmiset eivät tykkää tuollaisesta tahallisesta ärsyttämisestä.

Halonen on samanlainen tavallisia suomalaisia vihaava ammattivittuilija kuin kommunisti Katarina Lillqvist, joka pari vuotta sitten trollasi ihmisiä esittämällä nukketeatterianimaatiossaan Mannerheimin korsettiin pukeutuvana ja perseeseen nussittuna homona.

Silloinkin reaktiot olivat samanlaisia kuin nyt. Ensin jotkut ärsyyntyivät tästä tahallisesta ja täysin laskelmoidusta provokaatiosta, sitten taistolaisten Agitprop-jengi tuomitsi tämän ärsyyntymisen vaatimalla "suvaitsevuutta" kuorossa huutaen.

Nyt on meneillään sama ruljanssi, sama mediakampanja.

Halonen vittuilee ihmisille kutsumalla presidentinlinnaan Mr. Gay Finland -nimisen homokilpailun voittajan ja monikulttuurisuusideologian mannekiinina useiden vuosien ajan mediassa hilluneen mulattihomon. Nämä molemmat homot ovat viime aikoina julkisuudessa vaatineet ev.-lut. kirkkoa vihkimään homopareja. Halonen kutsui heidät molemmat presidentinlinnan itsenäisyyspäivän vastaanotolle näyttääkseen tukensa heidän vaatimuksilleen ja yleisesti heidän edustamalleen monikulttuurisuus- ja suvaitsevuusideologialle. Halonen vittuilee normaaleille ihmisille kannattamalla homoparien kirkkohäitä ja käyttää näitä kahta julkkishomoa välikappaleinaan tämän agendansa ajamiseksi.

Kun näiden turhien homojulkkisten hilluminen presidentinlinnassa provosoi ihmisiä esittämään kriittisiä mielipiteitä (ks. Leena Sarven ja Timo T.A. Mikkosen kommentit), suvaitsevuudellaan ylpeilevät kukkahattutädit rientävät huutamaan moraalisaarnoja, tuomitsemaan tavisjunttien tyhmyyden, ahdasmielisyyden ja taantumuksellisuuden. Kaikki menee juuri kuten Halonen suunnitteli. Moraalista paheksuntaa säteilevät kukkahattutädit ovat pelkkiä Halosen sätkynukkeja, jotka tanssivat mediassa aivan hänen pillinsä mukaan.


1 kommentti:

  1. Mr. Gay Finlandin kutsuminen juhliin ei ole sen kummemmin provokaatio kuin missin kutsuminen juhliin.

    Tunnut kuvittelevan, että "tavalliset ihmiset" suhtautuvat jotenkin Mikkosen tai muiden puupäiden tavoin homoihin. Todelllisuudessa suurinta osaa ihmisiä Mikkosen ja vastaavien jutut lähinnä naurattavat ja tuntuvat typeriltä.

    Suurinta osaa tavallisista ihmisistä ei kiinnosta homoilu tai homous yhtään sen enempää kuin se, onko jollakin tapana paukutella kuplamuovia kotonaan. Olen sikäli kanssasi samaa mieltä, että se, miten homoudesta tehdään joku ihmeellinen asia, on mautonta, mutta toisaalta kaikenmaailman räsästen ja mikkosten ärsyttäminen ja provosoiminen on yhtä tärkeää, jopa tärkeämpää kuin Muhammed-pilakuvien julkaiseminen.

    VastaaPoista