maanantai 3. toukokuuta 2010

Vihreät: Armeija kasvisdieetilleJukka Väisänen, kasvissyöjä

Vihreiden opiskelijajärjestön aktiivi, kunnallisvaaliehdokkaana ollut ja kunnallisissa luottamustehtävissä (tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunnan jäsen ja ammattiopetuslautakunnan varajäsen) toimiva Jukka Väisänen haluaa pakottaa suomalaiset sotilaat kasvisdieetille:

Armeija vain kasvisruokaa tarjoavaksi

3.5.2010 14.07
Jukka Väisänen

Kuinka montaa suomalaista armeija koskettaa? Jossakin vaiheessa jokainen joutuu sen kanssa jotenkin tekemisiin. Toisaalta armeija kuluttaa kaikenlaisia resursseja: niin ihmisiä kuin luontoakin.

Kun kouluihin on vaadittu (ja osittain onneksi myös saatu) kasvisruokapäivä, vaadin armeijat pelkästään kasvisruokaa tarjoaviksi. Itse asiassa voidaan harkita, olisiko vielä parempi, jos kasvisruoka olisikin kokonaan vegaanista. Näin ollen siis lihaa, kalaa tai kanaa äyriäisistä puhumattakaan ei saisi armeijassa. Samoin kahvimaidon tilalle tarjottaisiin vain kaurajuomaa, mutta mikäli maito sallittaisiin, olisi luomumaito hyväksyttävissä.

Näin ollen armeija muuttuisi houkuttelevammaksi. Samoin terveellinen kasvisruoka parantaisi armeijan käyvien terveyden tasoa.

Kasvisruokaa vaatien,

JukkaVihreät haluavat näännyttää nälkään vuosittain kymmeniätuhansia suomalaisia nuoria miehiä.

Armeijassa ei pärjää kasvisruoalla. Jos varusmiehet joutuisivat kasvisdieetille, he nääntyisivät nälkään.

Vihreät ovat lihaasyövien heteromiesten vihollisia, MOT.

Vihreät ovat lesbofeministivegaanien ym. anarkistihippien puolue.

Jos Suomen armeijan sotilaat söisivät pelkkää kasvisruokaa, kaikilla olisi VMTL joka päivä. Silloin Suomella ei olisi enää maanpuolustusta. Tähän Vihreät ilmeisesti pyrkivätkin.

Vihreiden mielestä armeija on inhottava valkoisten lihaasyövien heteromiesten linnake. Sinne pitää ilmeisesti saada somaleita ja vegaanilesboja. Kaikki lihaasyövät heteromiehet pitää karkottaa armeijasta. Jäljelle jää vain pilveäpolttelevia ituhippejä.

Vihreät ovat anarkistihippejä, jotka haluavat lakkauttaa Suomen armeijan. Mitenkään muuten ei voi selittää tuollaisia höyrypäisiä ehdotuksia, että vuositasolla kolmekymmentätuhatta suomalaista nuorta miestä joutuisi pakolliselle kasvisdieetille armeijan käymisen ajaksi.

Mikko Ellilä, lihaasyövä heteromies

Jatkokeskustelua Väisäsen blogin kommenttiosastosta:


Pekko Hamsterinpoika kommentoi:
3.5.2010 14.16

Kasvisruoka ja soijalitkut laskevat testosteronitasoja. Ilman lihaperäistä proteiinia sujuu huonommin sekä kuntoilu että tappaminen. Kyllä näin on!

Akateeminen pätkätyöläinen kommentoi:
3.5.2010 14.21

Tehdään samalla armeija pakolliseksi. Eihän yhdelläkään viherhippiäisellä ole enää tarvetta siviilipalvelukseen sen jälkeen kun armeijassa voi olla vegaani.


Jukka Väisänen kommentoi:
3.5.2010 14.24

Armeijasta voi kieltäytyä ideologisista syistä. Tiedän vegaaniurheilijoita, eivätkä he lihaa kaipaa.

Soijarouhe on todella edullinen proteiinilähde. Suosittelen.


Harinen kommentoi:
3.5.2010 14.39

Kuinkahan pitkälle pelkällä porkkanalla tetsaa? Kyllä armeija vaan marssii yhä vatsallaan, eikä se marssi kovin pitkälle pelkällä kasvisruualla vie. Ehkäpä sitten kun armeijan voi suorittaa sillain vihreästi eli etänä kotoa käsin simulaattoreita pelaamalla sillä sapuskan laadullakaan ei ole väliä, eikä myöskään kyllä koko armeijallakaan enää. Fyysinen suorittaminen nyt kuitenkin vaatii vähän enemmän kuin pelkkiä salaatinlehtiä.


Trapetsi kommentoi:
3.5.2010 14.39

″Soijarouhe on todella edullinen proteiinilähde. Suosittelen.”

Minä kyllä laittaisin jarruja tuolle soijan mainostamiselle.

Soija on kasviestrogeenin lähde . En tiedä, mitä se miehille tekee, mutta sen tiedän, että naisilta, joilla on hormoonipositiivinen rintasyöpä, lääkärit kieltävät usein soijan syönnin.


Tollo kommentoi:
3.5.2010 14.43

Tulee etsimättä mieleen, että ei se rannalle jättämisesi eduskuntavaaliehdokkuudesta tainnut ihan huono ratkaisu vihreiltä ollakaan.

Puhut asiasta, josta et mitään tiedä, sillä armeijassahan et ole ollut etkä koskaan mene.

Saattaisi ”ideologiset” kieltätymiset lisääntyä, jos luvassa olisi kesäkeittoa ja soijarouhepihvejä eikä hitustakaan lihaa, kanaa, kalaa tai muuta eläinperäista ravintoa.

Mukavahan se on sisätiloista, kämpän lämmöstä, olemattomalla energiankulutuksella päästellä aivopieruja.

Voisit silti hiukan harkita noita ulostulojasi.Seppo Leskinen kommentoi:
3.5.2010 14.52

Ajatelkaahan……..maammepuolustus ja rajojemme vartiointi vihireitten hippiäisten varassa kaurajuoman ja porkkanoiden voimin - voi hyvänen aika sentään!


Jelly kommentoi:
3.5.2010 14.54

Voiko tästä typeryydessä enää ylittää. Tässä on aineksia vuoden typerimmäksi blogiksi. Jukka, sinä et liene käynyt armeijaa. Siellä tarvitaan kunnon ravintoa eikä mitään kasvisruokaa. Ituhipit ei halua armeijaan ja jos ne joutuu, niin ne hommaa itsensä nopeasti sieltä pois. Ne jäljelle jääneet muutama promille kasvisruokasotureita saa halutessaan kasvisruokaa. Eli haluat käytännössä maanpuolustusvelvollisuutta suorittaville nuorille miehille pelkkää lisävittuilua ja vihreätä propagandaa.

No, vihreäthän halusi toisaalta tiputtaa asevelvollisuutta suorittavien määrää. Näillä ideoilla se on helppo toteuttaa.
6 kommenttia:

 1. Tuo pärstä ei voi olla aito. Tuota "shit eater grin" naamaa ei saa ilman photoshopin ihmeitä.

  VastaaPoista
 2. Kerran vaelluksella söimme soijarouhetta spagetin sijaan, soijariuhe takertui mukavasti hampaiden väliin sekä makukaan ei ollut mikään erityisen miellyttävä, ja sen avulla pitäisi sitten sotia?
  Ruoka vaikuttaa voimakkaasti yhteishenkeen sekä ryhmän motivaatioihin, hyvä ruoka parempi mieli.

  VastaaPoista
 3. Otsikko on täysin pielessä, Vihreät eivät moista ehdota vaan yksi Vihreiden jäsen.

  Sama kuin sanoisit että "Demarit: Liikuntakyvytöntä muijaa turpaan" tai "Kokoomus: Tukiaiselle tekstareita"

  VastaaPoista
 4. Kommentti on niin omiaan vihreiden järjettömyyksien kirjossa, että otsikko on täysin kohdallaan. Jos Tukiainen olisi kokkariäijien kiertopalkinto, vertaus ei ontuisi.

  VastaaPoista
 5. Aivan oikein, Tuukka! Ja kyseessä oli vain keskustelunavaus.

  VastaaPoista
 6. Voi herranjestas mitä valitusta. Itse kävin intin kasvissyöjänä, ja juoksin esim. cooperista kotiutuvien parhaan tuloksen. Myös lihaskuntotestistä ja ampumatestistä sain kiitettävät, joten ei käsi tärissyt tai lihakset surkastuneet ruokavalion takia. Tämä siitä huolimatta, että keittäjät esim. joillain leireillä vittuilumielessä ajoittain antoivat minulle mehua, näkkäriä, ompun ja juustopalan, oikean ruoan asemesta. Joten kyllä ainakin lakto-ovovegetaarisella dietillä pärjää hyvin intissä, jatkuvasta vittuilusta ja torpedoinnista huolimatta.

  VastaaPoista