lauantai 16. tammikuuta 2010

Missit ovat huoriaMissifinalistien Kumman kaa: Ottaisimme Hjalliksen rahan vuoksi


Miss Suomi -finalistien leikkimielisessä Kumman kaa -kyselyssä paljastui monen missin ihailevan miehessä valtaa ja omaisuutta. Suurin osa valitsi liikemies Hjallis Harkimon ja Diili-Jethron väliltä Hjalliksen, ja moni perusteli valintaansa nimenomaan rahalla.

– Hänellä on rahaa ja hän on varmasti luonnossa karismaattinen, arvelee Anne Nurminen.

– Ihan puhtaasti rahan takia, perustelee Viivi Suominen.

– Hänellä on vaikutusvaltaa, sanoo puolestaan Heidi Myllylä.

Muitakin hyviä puolia Hjalliksesta löydettiin.

– Harkimo on sympaattinen tapaus. Hänen elämänviisauksillaan pääsisi varmasti pitkälle, toteaa Minna Nikkilä.


Joopajoo.

Miss Suomi-kandidaatit ovat nuoria naisia, jotka tässä haastattelussa avoimesti ilmoittavat halukkuutensa ryhtyä seksisuhteeseen isänsä ikäisen tai jopa isäänsä vanhemman ruman äijän kanssa rahaa vastaan.

Tämä täyttää prostituution tunnusmerkit.

Prostituutio on määritelmän mukaan seksin myymistä maksua vastaan.

Tässä MTV3:n haastattelussa missikandidaatit Anne Nurminen, Heidi Myllylä ja Viivi Suominen ilmoittavat olevansa valmiita myymään seksiä rumalle miehelle maksua vastaan.

Missit ovat siis määritelmän mukaan prostituoituja.


Heidi Myllylä
Viivi SuominenAnne NurminenTämä ei tietenkään ole millään tavalla yllättävää, koska Miss Suomi-kilpailu itsessään on seksibisnestä.

Missikisoissa nuoret naiset kilpailevat keskenään ulkonäöllään ja seksuaalisuudellaan. Missikisoihin kuuluu esiintyminen vähäpukeisena ja seksuaalisesti houkuttelevana. Missikisoihin oma-aloitteisesti osallistuvat nuoret naiset ovat siis halukkaita julkisesti ja kaupallisesti esittelemään itseään seksiobjekteina.

Missikandidaattien pyrkimyksenä on saada kilpailun kautta rahaa toisaalta itse missikisan palkintona, toisaalta myöhemmin tarjottavien mallintöiden palkkioina. Missit siis haluavat myydä itseään rahasta.

Tässä ei sinänsä ole mitään väärää. Se vain pitäisi myöntää suoraan.

On valheellista retoriikkaa, että missikandidaatteja esitetään jonain kiltteinä naapurintyttöinä. Missikisojen ja prostituution välillä ei ole mitään olennaista eroa. Missikisat ovat seksibisnestä siinä missä prostituutio ja pornokin.

On naurettavaa, että samat ihmiset usein suhtautuvat positiivisesti missikisoihin ja kielteisesti prostituutioon.

Paraatiesimerkki tästä kaksinaismoralismista on Miss Suomi Tanja Vienonen-Karpela-Saarela-Karpela, joka tienattuaan vuosien ajan rahaa Miss Suomena ja seksikkäänä mallina on "poliitikoksi" ruvettuaan yhtäkkiä päättänyt vastustaa prostituutiota.

Tanja Whatshername
on tullut julkisuuden henkilöksi vain ja ainoastaan ulkonäkönsä ja seksuaalisuutensa ansiosta. Hän esiintyi vuosien ajan pornahtavissa alusvaate- ja bikinikuvissa. Kukaan ei olisi maksanut niistä hänelle penniäkään, jos hän ei olisi ollut seksikäs nainen. Hän siis tienasi rahaa seksuaalisuudellaan eli myi itseään.

Sama ihminen on nyttemmin "kansanedustajana" kannattanut prostituution kriminalisointia. Pitäisiköhän häneltä itseltään konfiskoida ne rahat, jotka hän on tienannut missinä ja mallina? Sen uransa aikanahan hän myi itseään siinä missä prostituoidutkin.

Tanjan "poliittinen" urakin on perustunut vain ja ainoastaan hänen ulkonäköönsä. Kukaan ei olisi koskaan kuullutkaan hänestä, ellei hän nuorena olisi ollut kaunis nainen.

Hän ei ministerinä ja kansanedustajana ole koskaan ottanut mitään vakavasti otettavaa kantaa mihinkään poliittiseen kysymykseen. Tanja on "poliittisen" uransa aikanakin ollut jatkuvasti julkisuudessa vain seksisuhteidensa kautta. Tanja on siis edelleen "poliitikkona" ollessaankin tuotteistanut seksuaalisuutensa ja on käyttänyt sitä pitääkseen itsensä julkisuudessa.

Tanja on itse oma-aloitteisesti tehnyt seksielämästään julkisen. Tanja esiintyy julkisuudessa vain miehiensä takia. Tanja on siis ekshibitionisti, joka esittelee seksielämäänsä julkisesti.Tanja Vienonen-Karpela-Saarela-Karpela ja marokkolainen mies nimeltä Mark El-Zein hieromassa genitaalejaan vastakkain julkisesti maksua vastaan
Tämä ei ole mitenkään yllättävää, kun tietää hänen olevan entinen Miss Suomi.

Missikisat ovat lähtökohtaisesti seksibisnestä. Missikisoissa kauniit nuoret naiset haluavat asettua julkisiksi seksiobjekteiksi. Missit ovat yleisiä naisia. He ovat tuotteistaneet kauneutensa ja seksuaalisuutensa. He myyvät seksuaalisuuttaan eli ryhtyvät seksiobjekteiksi rahaa vastaan.

Tämän perusasetelman pohjalta ei ole yllätys, että jotkut missikandidaatit myöntävät olevansa valmiita myös myymään pillua eli olemaan sukupuoliyhdynnässä maksua vastaan. Sitähän he nimittäin tarkoittavan sanoessaan, että haluaisivat "olla" Harry Harkimon "kanssa" vain rahasta.

Ei kai kukaan yli 7-vuotias kuvittele, että "Miss Suomi -finalistien leikkimielisessä Kumman kaa -kyselyssä" esitetty kysymys "Kumman kaa olisit mieluummin, Harry Harkimon vai Jethro Rostedtin" tarkoittaisi "kumman kanssa olisit mieluumin kahvilassa keskustelemassa postmodernista filosofiasta"?

Kyllä se tarkoittaa sitä, että kummalle mieluummin antaisit pillua.

Miss Suomi-kandidaatit eli n. 20-vuotiaat nuoret kauniit pitkät hoikat naiset sanoivat haluavansa olla sukupuoliyhdynnässä 56-vuotiaan ruman ja lyhyenlännän ukon kanssa rahaa vastaan.

Kyllä tämä tarkoittaa nimenomaan sitä, että he myyvät pillua.

Nainen, joka myy pillua, on suomeksi huora.

Missit ovat siis huoria, MOT.

2 kommenttia:

  1. Juuri näin. Olen täysin samaa mieltä. Prostituutio on rehellistä toimintaa tähän verrattuna. Vielä parempi vertailukohta olisi vaikka joku kalle könkkölä tai muu selvempi tapaus.

    VastaaPoista